back to top
2024. május 13. 11:11

KezdőlapWRCVideó: Kalle Rovanpera is driftel a népszerű finn együttes klippjében 

Videó: Kalle Rovanpera is driftel a népszerű finn együttes klippjében 

-

A finn JVG együttes legújabb Rallikansa című dalának klippjében Kalle Rovanpera is feltűnik. Mindjárt meg is értjük ezt, ha lefordítjuk a címet magyarra. 

Finnországban igen népszerű együttesnek számít a JVG, mely Jare Joakim Brand és Ville-Petteri Galle zenekara. 

Az együttes Finnországban a legjobban hallgatott hip-hop bandájának számít, a 2010-es években 13 finn Grammy-díjat nyertek, a koronavírus-járvány idején pedig 1 millióan nézték online koncertjüket. 

Legújabb slágerük a Rallikansa (magyarul rallynemzet) címet kapta és a dal klippjében a kétszeres világbajnok Kalle Rovanpera is driftel. 

“Valójában nem ismertem az együttest a projekt előtt – mondta Kalle Rovanpera a Dirtfishnek. – Ugyanakkor a menedzserem ismerte őket. Nem tudom, hogy ennek köszönhető-e, de elkészítették ezt a dalt és szerették volna, ha én is szerepelek a klippben. A dal címe már jelzi, hogy a rallyról van benne szó és a finn rallysokról. Idővel én is meghallgattam pár más dalukat és nagyon megtetszett, Finnországban pedig igen népszerűek. Nagyon jó érzés volt részt venni a forgatáson. Szerintem a dal is nagyon jól sikerült, esélyes, hogy a nyár slágere lesz, különösen a Finn Rally idején.” 

Rovanpera azonban nem először tűnik fel egy dal klippjében. 

“12-13 éves koromban már szerepeltem klippben egy Citroen C2-vel. Nem ez volt az első ilyen lehetőségem. A mostani klipp során csak vezettem és jól szórakoztam, klassz feladat volt. Igyekszem mindent megtenni, hogy népszerűsítsem a rallyt az emberek között, és bízom benne, hogy ezt ezzel a zenével is sikerül elérni.” 

A Rallikansa című dalt két nap alatt 126 ezren nézték meg.

Friss