back to top
2024. május 17. 11:03

KezdőlapWRCPepe López Rally2-es Forddal folytatja a Portugál Rallytól

Pepe López Rally2-es Forddal folytatja a Portugál Rallytól

-

Meglepő döntést hozott a Monte-Carlo Rallyn kategória győztes és Horvátországban második helyen záró Pepe López a Portugál Rally előtt. 

Pepe López azt követően, hogy a Monte-Carlo Rallyn első, míg a Horvát Rallyn a WRC2 Challenger kategória második helyén zárt a MAPO Motorsport Skoda Fabia RS Rally2-es autójával, a Portugál Rallyra autót kellett váltania. 

A spanyol versenyző autóváltására azt követően kerül sor, hogy a MAPO Motorsport és a Terra Training együttműködése váratlanul megszakadt, így López a Portugál Rallytól a Past Racing Ford Fiesta Rally2-es autójával fogja folytatni WRC2-es szezonját. 

“Örömmel jelentem be, hogy folytatni tudjuk az idei WRC2-es programunkat – közölte Pepe López. – A szezon nagyon jól indult a Montén és Horvátországban elért győzelemmel és dobogós eredménnyel és hisszük, hogy a folytatásban is jó eredményeket tudunk elérni. A projekt folytatása érdekében megállapodtunk a Past Racinggel és a Portugál Rallytól Ford Fiestával folytatjuk. Korábban ugyan még nem versenyeztem Forddal, de bizakodva tekintek a következő versenyekre.” 

López további idei WRC2-es futamairól csak a jövőben születik döntés. 

A spanyol versenyző a WRC2-es bajnokságban az ötödik, míg a WRC2 Challenger bajnokságban a harmadik helyen áll. 

Friss