back to top
2024. július 04. 20:33

KezdőlapWRCFourmaux elégedett a Portugál Rallyn mutatott tempójával

Fourmaux elégedett a Portugál Rallyn mutatott tempójával

-

Adrien Fourmaux elégedett a Portugál Rallyn mutatott tempójával, aminek köszönhetően folyamatosan az élmezőnyben tudott lenni. 

Adrien Fourmaux-nak nem volt sokkal könnyebb dolga a Portugál Rally pénteki napján, mint az előtte rajtoló Thierry Neuville-nek és Elfyn Evansnek, hiszen még így is sokat kellett az utakat takarítania. Ennek ellenére az M-Sport francia versenyzője folyamatosan közel tudott az élmezőnyhöz maradni és végül a verseny negyedik helyét szerezte meg és a negyedik legtöbb pontot is tudta gyűjteni. 

“Azt hiszem elégedettek lehetünk a Portugál Rallyn mutatott teljesítménnyel – mondta Fourmaux. – Nem volt könnyű gyorsnak lenni harmadikként indulva pénteken, azonban akkor is sikerült a győzelemért harcolók közelében lenni. Az autó tökéletesen működött egész hétvégén, semmi problémánk nem volt vele. Ez komoly önbizalmat ad a Szardínia Rally előtt.” 

Fourmaux végül 12 pontot szerzett Portugáliában, amivel ugyan elveszítette a bajnoki harmadik pozícióját, de ez még előnyére is válhat a Szardínia Rallyn. 

Friss