back to top
2024. június 28. 01:59

KezdőlapWRCFourmaux feledtetné Szardíniát első Lengyel Rallyján

Fourmaux feledtetné Szardíniát első Lengyel Rallyján

-

Adrien Fourmaux első Lengyel Rallyján áll rajthoz jövő héten, és a számára új versenyen szeretné feledtetni a nem jól sikerült Szardínia Rallyt. 

A Lengyel Rally 2017 után tér vissza a WRC-naptárba, így Adrien Fourmaux is egyike azon versenyzőknek, akik még nem indultak ezen a gyors rallyn. 

Az M-Sport francia pilótája hét évvel ezelőtt kezdte karrierjét a francia junior bajnokságban, így első Lengyel Rallyján elsősorban a műszaki hiba miatt nem jól sikerült szardíniai versenyt szeretné feledtetni. 

Ogier megcélozhatja harmadik győzelmét a Lengyel Rallyn – Nevezési lista

 „Ez lesz az első versenyem Lengyelországban, azonban ez lesz az első gyors murvás verseny is a nyári háromból, úgyhogy ezen a versenyen szeretnék egy alapot elérni, amire a következő versenyeken építhetek. – mondta Adrien Fourmaux. – Szeretnénk egy jó eredményt elérni, és elfelejteni a Szardínián történteket. Dolgoztunk a csapattal, hogy ismét megfelelhessünk az elvárásoknak, és remélhetőleg hamarosan újra a dobogóra állhassunk. Csak annyit tudok erről a rallyról, hogy elég gyors és elég homokos talajon kell vezetni! Tehát rengeteg tanulási lehetőség lesz, de tapasztalatainkat később felhasználhatjuk a lett és finn versenyen.” 

19 gyorsasági szakasz vár a Lengyel Rally mezőnyére

A Lengyel Rallyn 19 gyorsasági szakaszt és 303.16 km versenytávot kell a mezőnynek teljesíteni. A hétvége során néhány zápor könnyítheti meg elviselni a nyári kánikulát.   

Friss