back to top
2024. június 29. 08:13

KezdőlapWRCSébastien Ogier kijöhetett a lengyel kórházból

Sébastien Ogier kijöhetett a lengyel kórházból

-

Sébastien Ogier-t szerdán kiengedték a kórházból, a nyolcszoros rally világbajnok szerint csak az számít, hogy a keddi balesetben senki sem sérült meg súlyosan. 

Mint arról beszámoltunk Sébastien Ogier és Vincent Landais a Lengyel Rallyra készülve pályabejárás során karambolozott egy civil autóban, majd a versenyzők és két civil nő is kórházba került. 

Kalle Rovanpera helyettesíti Sébastien Ogier-t a Lengyel Rallyn

A nyolcszoros világbajnok francia pilótát pedig csak szerdán engedték ki a kórházból, ami után egyből közzétett egy fotót magáról néhány sorral. 

“- Az éjszakát a kórházban kellett töltenem, de most sokkal jobban érzem magam – mondta Ogier. – Örülök, hogy a részletesebb vizsgálatok sem nálam, sem Vincentnél, sem a másik autóban utazóknál nem tártak fel súlyos sérüléseket. Nem vehetek részt a Lengyel Rallyn, ami szomorú, de a legfontosabb, hogy mindenki jól legyen. Most megyek haza, hogy pihenjek, és bízom bene, hpgy hamarosan teljes erővel tudok visszatérni. Sok sikert Kalle Rovanperänak és Jonne Halttunennek és az egész Toyota csapatának.” 

Ogier-t Rovanpera és Halttunen helyettesíti Lengyelországban, a nyolcszoros világbajnok legközelebb a Lett Rallyn indulna három hét múlva. 

Friss