back to top
2024. szeptember 19. 20:39

KezdőlapWRCKapós lett az M-Sport saját várakozását is felülmúló pilótája

Kapós lett az M-Sport saját várakozását is felülmúló pilótája

-

A francia Adrien Fourmaux volt a szezon első felének egyik meglepetésembere a WRC-ben, ennek megfelelően kelendővé vált a piacon.

Adrien Fourmaux 2022 után ült be iusmét az M-Sport Rally1-es autójába, és meglehetősen jól megy vele a WRC-ben: háromszor is dobogós helyen végzett, összesen hatszor zárt a legjobb öt között, ezzel pedig saját magát is meglepte.

„A szezon előtt ültem egy darab papír mellett, és megkértek, hogy írjam rá a céljaimat – mondta Fourmaux a Rallit.fi-nek. – Azt írtam, hogy a szezon második felében szeretnék dobogón állni, de rögtön az elején sikerült, méghozzá háromszor. Remélem, hogy a szezon hátralévő része még ennél is több és jobb eredményt hoz.”

A ragyogó szereplés miatt megnőtt iránta az érdeklődés, természetesen az M-Sport is megtartaná, de nem csupán a jelenlegi csapata látná szívesen…

„Folynak a tárgyalások, de nem csak az M-Sporttal – mondta a pontverseny ötödik helyén álló francia pilóta. – Nem érdemes mindenkivel tárgyalni? Még ennek az évnek sincs vége, sosem lehet tudni, mit hoz a jövő. A végsőkig küzdünk, és lehet, hogy jövőre vagy egy évvel utána már készen állok. De azt hiszem, már most megmutattuk, hogy bajnokesélyesek lehetünk.”

Friss