back to top
2024. szeptember 19. 22:03

KezdőlapWRCAdrien Fourmaux 2020 után ismét rajthoz áll a Rally Legenden

Adrien Fourmaux 2020 után ismét rajthoz áll a Rally Legenden

-

Adrien Fourmaux 2020-ban már indult a san marinói Rally Legenden egy Ford Fiesta WRC-vel, idén azonban ismét rajthoz áll a népszerű rendezvényen. 

Adrien Fourmaux lesz az egyik főszereplője az idei Rally Legendnek, az M-Sport versenyzője egy Rally1-es Ford Pumával indul. 

A francia versenyző 2020-ban már részt vett a rendezvényen és a WRC kategóriát egy Ford Fiesta WRC-vel meg is tudta nyerni. 

„A 2020-as Rally Legend volt az első élményem egy WRC autóban, így nagy öröm volt ezt megtapasztalni egy olyan híres eseményen, mint a Legend – mondta Adrien Fourmaux. – Öröm lesz újra eljönni és részt venni a versenyen, és megmutatni minden rajongónak a Rally1-es Pumát autót. Szeretném megköszönni a Rally Legend szervezőinek a segítséget, és nagyon várom, hogy hamarosan visszatérhessek San Marinóba.” 

Malcolm Wilson örül, hogy Fourmaux ismét visszatérhet erre a versenyre, ráadásul ezt a Rally1-es autóval teheti. 

„A Rally Legend egy fantasztikus esemény, nagyon sok rajongót és fantasztikus autót látni egy helyen, érdemes figyelemmel követni ezt a versenyt. Megtiszteltetés számomra, hogy a Rally1-es autónkat indíthatjuk ezen a rendezvényen, Adrien számára is nagy lehetőség ez, és megpróbálhat újabb győzelmet aratni.” 

A Rally Legendet idén október 10-13. között rendezik. 

Friss