back to top
2024. szeptember 19. 11:07

KezdőlapWRCAz M-Sport vegyes érzésekkel tért haza Görögországból

Az M-Sport vegyes érzésekkel tért haza Görögországból

-

Az M-Sport csapatfőnöke, Richard Millener elégedett volt a vasárnapi eredménnyel, azonban bőven maradt benne hiányérzet az Akropolisz Rally után.

Richard Millener, az M-Sport csapatfőnöke vegyes érzésekkel távozott a múlt heti Akropolisz Rallyról. A vasárnapi siker biztosította, hogy a brit csapat mosolyogva távozzon, de Millener elismerte, hogy nehéz hétvégéjük volt. A helyi pilóta, Jourdan Serderidis a három gyári Pumából a 14. helyen ért haza, Adrien Fourmaux az első napon felfüggesztéssérülés miatt feladta a versenyt, mielőtt a 21. helyen végzett, továbbá Grégoire Munster az utolsó napon letért az útról, és kiesett.

„Nagyszerű vasárnap volt, Adrien idei második power stage-győzelmével, valamint azzal, hogy a vasárnapi pontversenyben a második helyen végzettmondta Millener – de nem tudok nem csalódott lenni amiatt, hogy mi történhetett volna még ezen a hétvégén. Adrien pénteki tempója egyértelműen bizonyította, hogy megvan benne a teljesítmény és a tehetség ahhoz, hogy a dobogós helyezésért harcoljon. De az Akropolisz Rally ismét megmutatta, hogy milyen nehéz verseny valójában. Így elégedettek lehetünk az eredménnyel, tekintve, hogy minden csapatban voltak drámák.”

Az M-Sport már a szeptember végi Chile Rallyra figyel, ahol Martiņs Sesks visszatér a csapathoz, hogy ezúttal egy Puma Rally1-et vezessen. Millener hozzátette: „Rövid szünetet tartunk, mielőtt elhagyjuk Európát, és visszatérünk Chilébe, ahol Adrien és Grégoire mellett Martiņs is visszatér. Izgalmas hétvégének nézünk elébe.”

Friss