back to top
2024. szeptember 08. 01:50

Neuville halad a szombati első hely felé az Akropolisz Rallyn

Ott Tanak nyerte az Akropolisz Rally első szombat délutáni szakaszát, összetettben azonban Thierry Neuville növelte előnyét Dani Sordo és Sébastien Ogier előtt. 

Ogier beszólt Neuville-nek az Akropolisz Rallyn, Tanak defektekkel kezdett szombaton

Sébastien Ogier az Akropolisz Rally pénteki napjának végén beszólt Thierry Neuville-nek, miután a belga vb-éllovas folyamatosan panaszkodik a takarításra a murvás futamokon. Ott Tanak szombaton azonnal az első gyorsaságin két defektet szedett össze. 

Elrajtolt a II. WHB Győr Rally!

Még csak a rajtbodogóról gurultak le az autók a II. WHB Győr Rallyn, de már elképesztő volt a hangulat a Dunakapu téren. Mi lesz itt, ha a vasak teljes sebességel száguldanak a gyorsasági szakaszokon?

II. WHB Győr Rally – Minden infó egy helyen

1991 után a HUMDA Országos Rally Bajnokság mezőnyei 2023-ban visszatértek Győrbe, a nagysikerű versenyt pedig idén is megrendezik szeptember 6-8. között. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat az aszfaltos versenyről.

Nézd élőben az Akropolisz Rally hivatalos tesztjét!

Magyar idő szerint csütörtökön reggel 8 órától rendezik a görög Akropolisz Rally hivatalos tesztjét egy 3.62 km-es szakaszon. A teszt elejét az alábbi videóban lehet élőben nézni.

Akropolisz Rally 2024 – Minden infó egy helyen

A WRC idei tizedik versenyét, az Akropolisz Rallyt szeptember 5-8. között rendezik Lamia környékén. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a világbajnokság idei hetedik murvás futamáról.

Elfyn Evans szerint a Ceredigion Rally bekerülhetne a WRC-naptárba is

A hétvégi Ceredigion Rally nagy sikert aratott, a kiváló és nagyon nehéz pályákon zajló verseny Elfyn Evans szerint akár a WRC-naptárba is bekerülhetne. 

A 2022-es Junior Világbajnok a szurkolók támogatásával tud indulni az Akropolisz Rallyn

Robert Virves 2022-ben pont a görög Akropolisz Rallyn szerezte meg Junior Világbajnoki címét, ahhoz azonban, hogy idén is tudjon indulni a legendás versenyen, a szurkolók támogatására is szüksége volt. 

Az M-Sport mindent megtesz Fourmaux megtartásáért

Adrien Fourmaux idei jó teljesítményével felhívta magára a Hyundai Motorsport figyelmét is, azonban az M-Sport mindenképp szeretné megtartani. 
24,711RajongókTetszik
1,949KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Latvala ilyen szerepet szánna Pajarinak a Toyota 2025-ös csapatában

Jari-Matti Latvala, a Toyota Gazoo Racing csapatfőnöke tudja már, hogy jövőre kik kaphatnak helyet a japán gyártó WRC csapatában és ebben Sami Pajari is szerepet kaphatna. 
Ott Tanak számára a WRC nyári versenyei nem sikerültek elég jól, ezért csak a jó eredménnyel lesz elégedett az Akropolisz Rallyn, ahol korábban kétszer is dobogón zárt a Hyundaijal.