2024. április 25. 08:38

KezdőlapERCLlarena is tart az esőtől 

Llarena is tart az esőtől 

-

Efrén Llarena indulhat a Fafe Rallyn az 1-es rajtszámmal, miután Andreas Mikkelsen nem indul az idei Rally Európa-bajnokságon. A spanyol versenyző szeretne a győzelemért harcolni az MRF Teammel, de tart az esőtől. 

Efrén Llarena és Sara Fernández tavaly még a Rallye Team Spain versenyzőjeként indult a Fafe Rallyn, melyen a hatodik szakaszon borult és kiesett. 

A spanyol páros idén már az MRF Team versenyzőjeként, Simone Campedelli és Herczig Norbert navigátoraként vehet részt a portugál versenyen, így szeretne a győzelemért harcolni, de tart az esőtől. 

“100%-ban a győzelemre fogunk törekedni, de ez biztosan nagyon nehéz lesz – mondta Efrén Llarena. – A dobogós eredmény megszerzése lenne a legjobb, amivel elkezdhetjük az idei szezont az MRF Team csapatával.

Van esély az esőre is, és tavaly nedves körülmények között nagyon nehéz volt versenyezni. Életem legnehezebb versenye volt.

Nagyon rossz volt, hogy baleset miatt estünk ki, ezért idén próbálunk koncentráltabban versenyezni. Próbálnunk kell gyorsnak lenni, amikor lehetséges, és óvatosan kell menni, amikor arra van szükség.” 

Efrén Llarena tavaly az Kanári-szigeteken szerzett második és Azori-szigeteken elért harmadik helyen mellett a lett Liepaja Rallyn, Róma Rallyn, és Rally Hungaryn a negyedik, Lengyelországban és a cseh Barum Rallyn a hatodik helyen célba érve év végén a Rally Európa-bajnokság második helyét szerezte meg Andreas Mikkelsen mögött és Miko Marczyk előtt. 

Forrás:fia.com

Friss