2024. április 26. 10:52

KezdőlapERCMonarri ismét dobogón zárt 

Monarri ismét dobogón zárt 

-

A spanyol Alberto Monarri-Carlos Cancela páros a Fafe Rally után az Azori-szigetek Rallyn is dobogón zárt az ERC Open kategóriában A Suzuki Swift R5lly S autóval. 

Alberto Monarri az Azori-szigetek Rally első napján műszaki hiba miatt kénytelen volt kiállni, azonban a második napon visszatérve megszerezte az ERC Open kategória harmadik helyét, ami a szezon második dobogós eredménye volt a spanyol versenyzőnek, miután a Fafe Rallyn a kategória második helyén ért célba. 

“Az első napon differenciálmű problémánk volt az Azori-szigetek Rallyn, ami miatt nem tudtunk nagyobb kockázatot vállalni a nagyobb probléma elkerülése érdekében – mondta Alberto Monarri az ERC hivatalos oldalának. – Félreálltunk a hiba miatt és a második napon álltunk vissza és akkor már sikerült minden szakaszt befejezni. Először voltam ezen a versenyen, és szerettünk volna minden szakaszt megnézni versenykörülmények között. Az első napi csalódás után a második napon már elégedettek voltunk a tempónkkal.” 

“A Sete Cidades szakasz nagyon nehéz volt, ennek ellenére élveztem. Az autó megismeréséhez még több időre van szükségünk. Most még kicsit óvatosak voltunk, mert a második napon szerettünk volna minden szakaszt befejezni. Már várom a Kanári-szigetek Rallyt, és bízom benne, hogy ott sikerül probléma nélkül versenyezni.” 

Alberto Monarri az ERC Open második helyét foglalja el Joan Vinyes mögött 9 pont hátránnyal két verseny után, míg a harmadik helyezett Martins Sesks 15 ponttal követi. 

Forrás:fiaerc.com

Friss