2024. április 25. 20:52

KezdőlapERCCsomós Mixi HUMDA Academy tag lett

Csomós Mixi HUMDA Academy tag lett

-

Csomós Mixi is bekerült a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. programjába, a HUMDA Academybe, amely magyar autó- és motorsport versenyzők pályafutását segít. A HUMDA Academy programját ma jelentették be. 

„Először is nagyon örülök, hogy Magyarországon lehetőség nyílt egy ilyen programra, amelynek a keretén belül 29-en kapunk szakmai és anyagi támogatást a versenyzéshez“ – mondta Csomós Mixi.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy én is bekerülhettem a HUMDA Academy programba. A támogatás révén stabilabbá vált az idei szezonunk, így már biztosan rajthoz tudunk állni a hét tervezett Eb-futamon. 

Az anyagi támogatást a felkészülésünkre, tesztekre szeretnénk fordítani, ami a versenyzésnek az alapja és aminek köszönhetően remélhetőleg minél jobb eredményt fogunk elérni. 

Nagy Attilával mind a ketten azon leszünk, hogy megháláljuk azt a bizalmat, amit a HUMDA Academytől kaptunk és hogy a világban öregbítsük a magyar autósport hírét. 

Remélem, hogy egyszer mi is eljutunk egy olyan szintre, hogy a tudásunkat, tapasztalatunkat át tudjuk adni az utánpótlás versenyzőknek.

Addig is a Liepaja Rallytól büszkén viseljük a HUMDA Academy lógóját. 

Friss