2024. április 19. 10:17

KezdőlapERCPaddon még nem az eredményre koncentrál

Paddon még nem az eredményre koncentrál

-

Hayden Paddon hosszú idő után tért vissza komoly rally bajnokságba, amikor a lett Liepaja Rallyn indult. Az új-zélandi versenyző egy nagy tesztnek szánta a versenyt, ahol még az új Hyundai i20 N Rally2-vel is ismerkedett. 

Hayden Paddon a 2019-es Wales Rally óta először indult komoly sorozat versenyén, amikor a vadonatúj Hyundai i20 N Rally2-vel rajthoz állt a lett Liepaja Rallyn. 

Az új-zélandi versenyző, és navigátora, John Kennard a hatodik helyen zárt, miután a verseny előtt pár napja megkapott autóval is ismerkednie kellett, valamint a versenyen szombat reggel egy forgással is időt vesztett. 

“Jóval nagyobb kihívás vár ránk, mint az eredetileg gondoltam – mondta Hayden Paddon a Rally Európa-bajnokság hivatalos oldalának. – Az autót sokat tanultam és a teljesítményünkből is sokat vesztettem az utóbbi években. Ez azonban nem meglepetés, amikor nem tudsz komoly mezőnyben indulni és az időd nagy részét műhelyben töltöd.” 

Az új-zélandi versenyző már az Észt Rallyra is készült és jobb teljesítményben bízik. 

“Lettországban jó hétvégénk volt. Sok változtatást hajtottunk végre az autón és sok információt szereztünk róla. Észtországban már erősebb teljesítményre leszünk képesek. Az egész évet a jövő évre való felkészülésre szánjuk. Jelenleg még nem a jó eredményre figyelünk, hanem az autó minél jobban történő megismerésére. Ha ezen túl vagyunk, akkor kezdjük el figyelni az eredményt.” 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss