hétfő, október 3, 2022
KezdőlapERCA Vogel-Maricsek kettős az Eb értékelésen kívül is a maximumra törekszik

A Vogel-Maricsek kettős az Eb értékelésen kívül is a maximumra törekszik

-

- Hirdetés -

Újra Európa-bajnoki futamon indul Vogel Adrienn és Maricsek Miklós. A Roger Racing Team magyar párosa a hétvégi Barum Rallyn áll rajthoz Csehországban, ezúttal azonban az Eb-értékelésen kívül versenyeznek. A kihívásokkal teli hétvégére egynapos teszttel készült a duó.

Tizenhárom gyorsasági szakaszon összesen több mint 202 km vár a mezőny tagjaira, köztük a Rally4 kategóriában, valamint a külön női rangsorolásban induló Vogel Adriennre és navigátorára. A köztudottan kihívásokkal teli csehországi pályákra szerdán egynapos teszttel készült a magyar alakulat. 

- Hirdetés -

“Sajnos egy technikai hibával kezdődött a teszt, az autó egyszer csak megállt alattunk. Csapatunknak sikerült gyorsan megtalálnia a megoldást, így a nap második felében már igazán jókat mentünk, sikerült jó beállításokat találni. Természetesen izgatottak vagyunk, ez hagyományosan egy nagy presztízsű verseny, ahol mindig fantasztikus a hangulat, rengeteg szurkoló és köztük sok magyar is kijön a gyorsaságikra. Mindent megteszünk a lehető legjobb eredményért. Mint mindig, most is kemény mezőnyben indulunk, a női értékelésben szinte az összes eddigi ellenfelem indul, úgyhogy különösen fontos számunkra, hogy jól szerepeljünk” – árulta el Vogel Adrienn. 

A csehországi Barum Rally hivatalos rajtceremóniája pénteken délután négykor kezdődik Zlínben. Szombaton és vasárnap egyaránt hat-hat gyorsaságit kell teljesíteniük a résztvevőknek. 

Fotó: Roger Racing
- Hirdetés -

Friss