2024. április 25. 15:49

KezdőlapERCMixiék tetőn fejezték be a tesztet, de nincs nagy baj

Mixiék tetőn fejezték be a tesztet, de nincs nagy baj

-

Csomós Mixi és Nagy Attila kedden Portugáliában tesztelt a Fafe Rallyra. A nap vége felé egy nyomvályúban megakadt a Skoda és felborult, szerencsére nem sérült az autó, így a Fafe Rallyn a páros teljes erővel támadhat.

„Életemben először felborultam, úgy, hogy át is fordultunk a tetőn. Egy hosszú jobbra ívelő kanyarban, harmadikban, elfordítottam a kormányt és megakadt a nyomban, aztán átbuckáztunk. Szerencsére nagy kár nem keletkezett az autóban„- mondta Mixi a teszt végén.

Motorháztetőt, szélvédőt és lámpákat kell cserélni a Skodán, főbb elemek nem sérültek. A teszten is tudott dolgozni a csapat, mert a baleset előtt 80-90 kilométert megtettek már a pályán.

„Biztos megint lesz egy pár kárörvendő, de ebből is fel fogunk állni és meg fogjuk csinálni ezt a versenyt hibátlanul” – mondta Mixi az eset kapcsán.

Sajnos Mixinek igaza lett, a rosszindulatú kommentek már megjelentek a csapat oldalán, de Mixi édesapja hamar pontot tett a fanyalgó kritikák végére:

„Azonnal szétszedtük Mityu barátommal az autót, felmértük a károkat , és patika tisztára mondtuk az autót , majd beraktuk a trélerbe! A pályát biztosító rendőr oda jött miközben mostam az autót , és felajánlotta mindenben a segítséget! Bármi kell, műhely,hegesztő , bármi, mindent tud intézni! De ő mondjuk csak egy Portugál, tök idegen rendőr! Holnap korán reggel neki állunk és délutánra rajt kész az autó!” – írta idősebb Csomós Miklós. Ezzel meg is nyugatott mindenkit, hogy a Fafe Rallyn hibátlan autóval támadhat a páros.

Csomós Mixi
fotó: Csomós Mixi

 

Friss