2024. április 29. 10:34

KezdőlapERCHirvonen elégedett a Toyota fiatal versenyzőivel

Hirvonen elégedett a Toyota fiatal versenyzőivel

-

Mikko Hirvonen nagyon elégedett volt a Toyota Gazoo Racing fiatal japán versenyzőivel, akik a Lengyel Rallyn komoly tempót mutattak be. 

Hikaru Kogure a negyedik helyen zárta a Lengyel Rallyt az ERC4-es kategóriában, de a végül kieső Nao Otake és Yuki Yamamoto is hatalmas tempóban közlekedett a Rally4-es Renault Clioval. 

Yamamoto hat szakaszt tudott a kategóriában nyerni, míg Otake és Kogure kettőt-kettőt. 

“Nagyon elégedettek vagyunk a a versenyzőink teljesítményével – mondta Mikko Hirvonen, a fiatal japán versenyzők oktatója az ERC hivatalos oldalának. – Mindhárom versenyzőnknek nagyszerű volt a gyorsasága, így nagyon elégedettek vagyunk a fejlődésükkel. Yuki Yamamotonak a péntek esti szuperspeciálon problémája volt az autóval, később azonban jól teljesített és vezette volna a versenyt. Hikaru Kogure kissé lassabban vette fel a tempót, de így is elégedettek vagyunk eredményével. Nao Otake korán vétett egy hibát és kénytelen volt szombaton szuperrallyzni, később azonban ő is jó tempóval tért vissza. Amennyiben sikerül a versenyzőinknek Lettországban is hasonló teljesítményt nyújtani, akkor képesek lesznek elérni a dobogót.” 

A lett Liepaja Rallyt egy hét múlva rendezik. 

Fotó: FIA ERC

Friss