2024. április 29. 22:14

KezdőlapERCCsomós Mixinek új navigátorral kell indulnia Rómában

Csomós Mixinek új navigátorral kell indulnia Rómában

-

A Kanári-szigeteken történt baleset óta Csomós Mixi és Nagy Attila azon dolgozik, hogy mielőbb visszatérhessenek az ERC-be. A szurkolóktól kapott segítséggel már úgy tűnt sikerül ismét újjáépíteni a Skodát, de Rómában mégsem a megszokott felállásban indul a csapat.

A páros a közösségi oldalán számolt be a legfrisebb fejleményekről, és a rossz hírt is ott jelentették be.

Nagy Attila még nem ül vissza Mixi mellé a Róma Rallyn.

„Egyelőre nem állok készen arra, hogy Mixi mellett a “100%-os Atit” nyújtsam, így most hátrébb lépek egyet. A soron következő Rally di Roma Capitale számomra kimarad” – írta saját közösségi oldalán a navigátor. És azt is kifejtette, hogy a sok éves hajtásban elfáradt, illetve a legutóbbi baleset is olyan mélyen érintette, amit nem tudott még feldolgozni.

Csomós
foto: Csomós Mixi

A csapat előtt így újabb feladat áll, meg kell találni a beugró navigátort ami nem lesz könnyű feladat, mert ahogy sokszor elmondták a nyilatkozataikban, kettejük sikerének egyik titka a sokéves közös munka, az összeszokottság, és az, hogy egymás minden rezdülését ismerik.

Nagy Attila nem lép teljesen hátra, a Róma Rallyn a háttérből támogatja majd a csapatot.

A közösségi oldalakon persze azonnal érkeztek a rajongóktól a javaslatok, Czakó Janek, Csányi Botond, Tagai Róbert neve is felmerült, de volt aki még Büki Ernőt is javasolta.

A rossz hír mellé egy jó is érkezett: „az autó újjáépítése szépen halad, hála nektek, akik úgy éreztétek, egy csapatként, együtt kell felállnunk a gödörből, és az erkölcsi támogatásotok mellett anyagilag is óriási segítséget nyújtottatok” – írta a csapat.

Csomós
Fotó: Csomós Mixi

 

Friss