2024. április 28. 07:37

KezdőlapERCBán Viktor: Mixivel a győzelemért harcolnánk a Rally Hungaryn

Bán Viktor: Mixivel a győzelemért harcolnánk a Rally Hungaryn

-

Bán Viktor a Barum Rallyn elért második helyezés után a Rally Hungaryn szeretné, ha Csomós Mixivel a győzelemért tudnának harcolni. 

Fantasztikus eredmény után állhat rajthoz a Rally Hungaryn Csomós Miklós és Bán Viktor, hiszen nem kis meglepetésre a második helyen zárták a Barum Rallyt. 

A nyíregyházi versenyen azonban szeretnének győzelemért harcolni, Bán Viktor szerint ebben segíthet, hogy Mixi jól ismeri a pályákat, mivel azok környékén lakik. 

“Ez a mi országunk, a mi szakaszaink, Mixi pedig nagyon jól ismeri őket, mert a környéken él, ezért szeretnénk a győzelemért harcolni a Rally Hungaryn” – mondta Bán Viktor az ERC hivatalos oldalának.  

A Róma Rally óta együtt versenyző páros a cseh Barum Rallyn érte el eddigi legjobb ERC eredményét, amikor a második helyen zárt. 

“A Barum Rally rajtjánál még nem gondoltam volna, hogy második helyen tudunk zárni. Az egy hihetetlen eredmény volt. A célba érés után és a dobogón is sírtam. Az utolsó nap nagyon nehéz volt számomra, nagyon vártam már a célba érést, ami után nagyon megkönnyebbültem. Mixivel már régóta barátok vagyunk, ami segített abban, hogy elhiggye, amit mondok. Olykor őrülten gyorsan tud vezetni, de amikor lassítani próbálom, elfogadja, és nem hibázik.” 

A Rally Hungaryt október 6-8. között rendezik, melyre Csomós Mixiék a hétvégi Diósgyőr Rallyn melegítenek.

Friss