2024. május 05. 03:21

KezdőlapERCÍgy repült be az erdőbe Csomós Mixi a Rally Hungaryn (onboard videó)

Így repült be az erdőbe Csomós Mixi a Rally Hungaryn (onboard videó)

-

Több mint 100 km/órás tempónál repült le az útról és csapódott a fák közé Csomós Miklós és Bán Viktor a Rally Hungary 11. szakaszán. Az esést most belső kamerából is megnézhetjük.

Keserű véget ért az utolsó előtti szakasz kezdetén a versenyt vezető Csomós Miklós–Bán Viktor kettős számára a Rally Hungary, amikor a végső győzelemtől karnyújtásnyi távolságra kerülő páros egy balkanyarban beesett az erdőbe, és feladni kényszerült a küzdelmet.

Csomósék a nap folyamán már megúsztak egy meleg pillanatot, amikor a 10. szakaszon leestek az útról, majd defektet kaptak, amivel 8 másodpercet veszítettek, és a 11. szakaszt 15 másodperces előnyben kezdhették Mads Ostberg előtt. Ezt azonban már nem sikerült beosztani, hiszen jött a baleset, amelyről szokásukhoz híven belső kamerás felvételt tettek közé a Facebook-oldalukon:

„Ha kapunk tőle (Ostbergtől) 3-5 másodpercet, akkor még teljesen jók vagyunk.” Nagyjából ez a beszélgetés hangzott el Mixi és Vitya között az utolsó előtti gyors előtt. Bárcsak így is lett volna… Egy szakasszal a vége előtt szertefoszlott az álom és egyelőre még nem tudjuk az okát, hogy miért történt mindez. Szokásunkhoz híven most is megmutatjuk mi történt. Köszönjük mindenkinek a szurkolást, nagyon sajnáljuk, hogy nem tudtuk megszerezni a mindenki által várt sikert” – írták a bejegyzéshez.

Friss