2024. április 28. 17:29

KezdőlapERCCsomós Mixi: Örülök, hogy a Rally Hungaryn kezdődik az Eb szezon

Csomós Mixi: Örülök, hogy a Rally Hungaryn kezdődik az Eb szezon

-

Csomós Mixi örül, hogy a Rally Hungary lesz az ERC idei első versenye, amit szeretne is megnyerni, azonban tudja, ez nagyon nehéz lesz. 

Csomós Mixi a 2023-as ERC szezonzáró Rally Hungaryn kishíján megszerezte első Eb futamgyőzelmét még a zempléni pályákon Bán Viktorral. Idén pedig már a Rally Hungary lesz az ERC szezonnyitója, azonban a versenyt már a veszprémi murván rendezik. 

Mixi örül, hogy hazánkban indul a kontinensbajnokság új szezonja, szeretne is nyerni Veszprémben, de tudja azt is, hogy nagyon nehéz lesz ezt elérni. 

“Nagyon örülök, hogy Magyarországon kezdődik az új ERC szezon, mert így nagyon sok versenyző lesz a rally minden kategóriájában – mondta Csomós Mixi az ERC hivatalos oldalának. – Személy szerint én szeretem a murvás versenyeket és bízom benne, hogy elég gyors leszek Veszprémben is, miután vezetni tudtam a zempléni versenyt. Reálisan nézve azonban jóval nehezebb lesz a győzelemért harcolnom, egyrészt a több jó versenyző miatt, másrészt, mert szerintem vannak murván nálam gyorsabbak is. Az azonban biztos, hogy nem megyünk feltartott kézzel Veszprémbe.” 

Csomós Mixi mellett idén ismét Nagy Attila fog navigálni. 

A Rally Hungary április 12-14. között kerül megrendezésre a HUMDA Országos Rally Bajnokság szezonnyitójaként is.

Friss