2024. április 29. 22:52

KezdőlapERCKét párossal indul a PSZA Motorsport a V-Híd Rally Hungaryn és kettővel...

Két párossal indul a PSZA Motorsport a V-Híd Rally Hungaryn és kettővel a Veszprém Rallyn

-

Két Peugeot-os és két Ladás párossal veszi be a Balaton északi partját a PSZA Motorsport csapata.

„A hétvégén kezdetét veszi az Országos Rallye Bajnokság, Veszprém központtal rendezik az első fordulót, ami egyben az Európa Bajnokság első versenye is. Nagyon izgatottan várjuk a futamot, ahol négy versenyzővel állunk a Balaton parti rajtvonalhoz” – kezdte a beszélgetést Szabó Árpád, majd hozzátette. „Két versenyzőnk a Peugeot Kupában indul. Berta Laci ismét újult erővel vág neki a kupának, ahol ez lesz a harmadik szezonja.

Fotó: Sári Péter

Légy biztonságban a V-Híd Rally Hungaryn is, vigyázz magadra!

Imádja a sorozatot, ahol egyforma autókkal jó csaták szoktak kialakulni. Egy héttel korábban két napon keresztül teszteltünk és mindent megtettünk azért, hogy jól szerepeljünk a hétvégén.

Fotó: Sári Péter

Ami egy picit más lesz most, mint a megszokott, hogy beneveztünk az ERC mezőnyébe is, ahol a két Lacinak huszonegy további RC4-es párossal kell megküzdenie. A másik oroszlános márkával a Zagyva család érkezik. Dorka a volánnál, aki egy évvel korábban lépett be a sorozatba. A murvaversenyzés nem áll távol tőle, ezért reméljük akár RC4-ben, akár a kupában borsot tör majd a versenyzőtársak orra alá. Az ORB-s párosaink mellett nem hiányozhatnak az ORC-s versenyzőink sem.

V-Híd Rally Hungary 2024 – Minden infó egy helyen

Fotó: Sári Péter

Két Lada, két kategóriában indul. Helembai Zsolt P13-ban, míg Nagy Gabi P12-ben megy majd. Mindketten nagyon szeretik a murvát és biztosan látványosan is fognak autózni. Különlegesség most az, hogy mind a négy párosunk a PSZA Motorsport színeit erősíti. Ide változás még annyi, hogy Csikarnak csapatunk fog szervizelni. Bízunk benne, hogy jó verseny lesz, és hogy a rendezők jól rakták össze a programot. Az idő biztosan jó lesz, az Európa Bajnokság mezőnye pedig csak hab a tortán.”

Friss