2024. április 30. 00:22

KezdőlapERCCsomós Mixi: Nem gondoltam volna, hogy meglehet a dobogó a V-Híd Rally...

Csomós Mixi: Nem gondoltam volna, hogy meglehet a dobogó a V-Híd Rally Hungaryn

-

Csomós Mixi bár eleve hátrányból indult riválisaival szemben az ERC-szezonnyitó V-Híd Rally Hungaryn, azonban riválisai problémáit is nagyszerűen kihasználva sikerült a harmadik helyet megszereznie. A dobogóhoz azonban olykor a szerencsére is szükség volt. 

Csomós Mixi második, míg Nagy Attila az első ERC-dobogós eredményét érte el, miután egy kalandos verseny végén a harmadik helyen zártak. A magyar párosnak volt lassú defektje és kétkerekezése is, így a szerencsére is szükség volt az eredmény eléréséhez. 

Fotó: V-Híd Rally Hungary/MGR Images

„Nagyon nehéz, de nagyon jó rally volt– nyilatkozta Csomós Mixi a célban. – Változatos versenyen vagyunk túl, amelyet persze mi sem úsztunk meg gondok nélkül, ma például a Lőtéren odaütöttem az autó hátulját, egy balos kanyarban kidobott minket a padka, és elhajlott a kormányösszekötő. Szerencsére következett a szerviz, ahol a csapat remek munkát végzett. A végére teljesen elfogyott a gumink, nem gondoltam, hogy előrébb léphetünk, de sikerült, aminek nagyon örülök.” 

A V-Híd Rally Hungary minden örömteli és drámai pillanata 5 percben (videó)

Fotó: V-Híd Rally Hungary/MGR Images

Mixiék a Power Stage-en még a negyedik helyen állva rajtolhattak, azonban Hayden Paddon defektje után megtudták előzni az Eb-címvédőt. 

Friss