back to top
2024. szeptember 17. 16:25

KezdőlapERCEgy hét után szállíthatták haza a megsérülő Patrik Barth-ot

Egy hét után szállíthatták haza a megsérülő Patrik Barth-ot

-

A Róma Rallyn nagyot eső Mads Ostberg jó hírekről számolt be a közösségi oldalán, navigátora, Patrik Barth végre hazatérhetett Olaszországból, és megműthetik.

Leginkább óvatos optimizmusként tekinthetünk arra, hogy a Róma Rallyn súlyos balestetet szenvedő Mads Ostberg és Patrik Barth leadta a nevezését az ERC következő futamára, az augusztus 16–18-ai Barum Rallyra. Aztán hogy ott lehetnek-e Csehországban, a következő napokban kiderül.

A navigátor Patrik Barth csak vasárnap, egy héttel az esés után került olyan állapotba, hogy végre hazaszállíthatták Olaszországból Svédországba. Mads Ostberg a közösségi oldalán arról írt, hogy a héten megműtik versenyző társa állkapcsát, és a jelenlegi állás szerint a sérült csípője és bordája idővel magától rendbe jön.

„Ami engem illet, én már a jó irányba haladok. Az egyhetes semmittevést nehéz volt elviselni, de sokat segített. A felépülésünk folytatódik, néhány nap múlva jelentkezem a szezonunk hátralévő részével kapcsolatban” – írta a közösségi oldalán a bordatöréséből otthon lábadozó és ezek szerint meglehetősen unatkozó Mads Ostberg.

Patrik Barth
Forrás: Mads Ostberg

Friss