2024. április 26. 09:41

KezdőlapF1F1-es pályán is lövöldözhetünk a népszerű játékban, a készítők Piastriból is...

F1-es pályán is lövöldözhetünk a népszerű játékban, a készítők Piastriból is viccet csináltak

-

Először fordul elő, hogy egy hivatalos Forma-1-es pálya szerepel majd a népszerű Call of Duty videojátékban.

A Call of Duty a világ egyik legkedveltebb lövöldözős játéksorozata. A széria legújabb kiadásában a Modern Warfare II-ben a szingapúri Marina Bay Circuit is helyet kap majd.

A Szingapúri Nagydíj az idei szezonban tért vissza a versenynaptárba, miután 2020-ban és 2021-ben a koronavírus-járvány miatt törölték a versenyt. A helyszín először 2008-ban szerepelt a naptárban, de mostantól a Call of Duty legújabb kiadásában is játszható lesz.

A fejlesztők a valós F1-es csapat, az Alpine és a fiatal versenyző, Oscar Piastri között zajló konfliktusból vett utalást használva jelentették be a pályát: „Úgy tudjuk, hogy az Infinity Ward a mi beleegyezésünkkel bejelentette, hogy az MWII béta részeként egy Grand Prix pályát terveztek. Ez így van, és a térkép játszható lesz a 2022-es béta során. Idén a Grand Prix-n fogunk játszani az MWII-ben.

A Modern Warfare II megjelenési dátuma október 28., de a Marina Bay Circuit pályát is tartalmazó béta már szeptember elejétől elérhető lesz. A pályán 6v6-os felállásban küzdhetnek meg a csapatok a győzelemért, természetesen éjszaka, villanyfényben éppúgy, ahogy a Forma-1 mezőnye is versenyez.

Pálya nem, de versenyző volt már a játékban

A sorozat 2016-os kiadásában, amely a Call Of Duty: Infinite Warfare nevet viselte, a hétszeres világbajnok, Lewis Hamilton is szerepelt. A róla mintázott karakter az ő hangján is szólal meg, amelyet a figyelmes Forma-1 rajongók természetesen nagy örömmel fogadtak.

 

 

Forrás:formula1news

Friss