2024. április 26. 21:28

KezdőlapF1Ezt már nehéz elhinni: kigyulladt a Ferrari kamionja az Olasz Nagydíjra menet

Ezt már nehéz elhinni: kigyulladt a Ferrari kamionja az Olasz Nagydíjra menet

-

Fékhiba hátráltatja a Ferrarit az Olasz Nagydíj előtt. De nem a maranellóiak F1-es autójának fékje romlott el…

Miután a Holland Nagydíjon sem a vártak szerint szerepelt, a Ferrari abban a reményben vette az irányt a hazai versenyének otthont adó Monza felé, hogy kiköszörülheti a csorbát, és örömet szerezhet a Tifosinak. Persze, nincs kizárva, hogy ez sikerülni fog, az előjelek mindenesetre nem túl jók, a Twitteren ugyanis elkezdett keringeni néhány fotó arról, hogy a Scuderia egyik kamionja kigyulladt az autópályán.

Az F1 Data Analysis nevű felhasználó azt írta, egészen pontosan a maranellóiak erőforrásait szállító kamion fogott tüzet, mégpedig a túlmelegedő fékek miatt. A képek tanúsága szerint a tűzoltóknak sikerült eloltania a tüzet, arról pedig egyelőre nem érkeztek hírek, hogy a késlekedés bármilyen hatással lehet-e az olaszok felkészülésére.

Sárga lesz az autó

A másik friss hír a Ferrarival kapcsolatban, hogy újítanak az Olasz Nagydíjra, és részben vagy egészben sárga festésű autóval állnak rajthoz. A monzai paddockban már lehet látni a jelét az alapításuk 75. évfordulójának alkalmából megálmodott dizájnnak, illetve a közösségi oldalaikon bemutatták a különleges kiadású pólójukat.

Friss