2024. április 16. 15:31

KezdőlapF1Ibrahimović hozta önmagát az Olasz Nagydíj előtt, amikor a "repülőiben" gyönyörködött

Ibrahimović hozta önmagát az Olasz Nagydíj előtt, amikor a „repülőiben” gyönyörködött

-

Zlatan Ibrahimović a rá jellemző stílusban fogadta Ujvári Máté, az M4 Sport riporterének kérdését az Olasz Nagydíj rajtrácsán, majd miután kigyönyörködte magát a vadászgépeiben, készséggel válaszolt a kérdésekre.

Megannyi sztár mellett Zlatan Ibrahimović, az AC Milan 40 esztendős csatára is kilátogatott a múlt hétvégi Olasz Nagydíjra. Ibra természetesen a grid walkot, azaz a futam előtti rajtrácssétát sem hagyta ki, amely során az M4 Sport riportere is elcsípte őt néhány szóra.

Ám pont akkor érkezett meg a pálya fölé a Frecce Tricolori, az Olasz Légierő műrepülő köteléke – ami miatt Sebastian Vettel keményen kritizálta az olasz elnököt és az F1-et –, hogy végighúzza a trikolórt a célegyenes fölött, amikor Ujvári Máté odalépett a klasszis játékoshoz, mire a távolba tekintő Ibra csak annyit mondott: „Várj, most jönnek a repülőim!”

A sérülés miatt az idei évet nagy valószínűséggel még a mérkőzésektől távol töltő játékos ezután nyugodtan végignézte, ahogyan a vadászgépek elhúznak a feje fölött, majd készséggel válaszolt néhány kérdésre, többek között a magyar válogatottnak a 2005-ös világbajnoki selejtezőn lőtt góljáról, vagy a Ferrari szeretetéről.

Az M4 által készített villáminterjú ITT nézhető meg.

Stallone, Ibrahimović és Hugh Grant az Olasz Nagydíjon


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Forrás:M4 Sport

Friss