2024. április 25. 18:35

KezdőlapF1Látott már F1-es pilótát futam közben az aluljáróban kószálni?

Látott már F1-es pilótát futam közben az aluljáróban kószálni?

-

Esteban Ocon számára szomorú véget ért a Szingapúri Nagydíj hétvégéje, mert akárcsak csapattársa, Fernando Alonso, ő is kénytelen volt műszaki hiba miatt idő előtt befejezni a versenyt. Viszont utána legalább körülnézhetett egy kicsit egy szingapúri aluljáróban.

Ocon alatt a 28. körben lehelte ki látványosan a lelkét az Alpine motorja (a csapat azt gyanítja, hogy összefügg a francia pilóta és a Fernando Alonso autójában fellépő hiba), véget vetve ezzel a francia versenyző megpróbáltatásainak, aki eleve csak a 17. rajtkockából indulhatott, miután az időmérő edzésen a fékekkel gyűlt meg a baja.

A 26 esztendős pilóta pedig a szingapúri pálya sajátosságai miatt úgy döntött, levágja egy kicsit az utat visszafelé menet a bokszutcába, és leugrott az aluljáróba, ahová eredetileg egy metrómegállót terveztek, de valami miatt ez még mindig nem valósult meg. Külön érdemes figyelni a másik oldalon sétáló családot, amely tagjainak vélhetően fel sem tűnt, hogy egy Forma-1-es pilóta jött velük szembe teljes versenyfelszerelésben, sisakkal a fején.

Friss