2024. április 24. 11:25

KezdőlapF1Megható videó: Felkutatta névtelenül adományozó fiatal rajongóját az Alfa Romeo

Megható videó: Felkutatta névtelenül adományozó fiatal rajongóját az Alfa Romeo

-

Megható videót tett közzé közösségi oldalain az Alfa Romeo F1-es csapata, amelyből kiderült, hogy az istálló felkutatta a három évvel ezelőtt adományt küldő fiatal rajongóját, és meghívta a szuzukai paddockba.

Alighanem élete legszebb hétvégéjén van túl Goto, az Alfa Romeo F1-es csapatának fiatal japán rajongója, aki három évvel ezelőtt 19 eurót küldött egy borítékban az istállónak, illetve egy levelet is írt Frédéric Vasseur csapatfőnöknek címezve, amelyben elmondta: „Sajnálom, hogy nem tudtam több pénzt spórolni a csapat fejlesztésére.”

Mivel 2020-ban és 2021-ben nem látogatott el a mezőny Japánba, most jött el az alkalom, hogy az Alfa Romeo meghálálja Goto nagylelkűségét. A problémát „mindössze” az jelentette, hogy a fiú semmilyen elérhetőséget nem küldött, ezért a csapat a Twitteren tett közé felhívást, és kérte a drukkerek segítségét Goto megtalálásához.

Az akció végül sikerrel járt, Goto pedig az Alfa Romeo vendégeként tölthette a hétvégét, beülhetett a csapat autójába, valamint találkozhatott Frédéric Vasseur csapatfőnökkel, illetve a pilótákkal, Valtteri Bottasszal és Csou Kuan-jüvel is.

Az pedig már csak hab volt a tortán, hogy a C42-es versenygép padlólemezére egy matricát ragasztottak a szuzukai hétvégére, amelyen a japánúl a „Köszönjük, Goto!” felirat volt olvasható.

„Isten hozott a családban, Goto” – írta az Alfa a videó mellé

Friss