2024. április 23. 13:02

KezdőlapF1Brad Pitt magára haragította az F1-es drukkereket

Brad Pitt magára haragította az F1-es drukkereket

-

Nem éppen az elvárható módon kezelte a Forma-1 egyik, ha nem a legismertebb riporterének közeledését Brad Pitt az USA Nagydíj rajtrácsán.

Brad Pitt jövőre készülő, Forma-1-es témájú filmje miatt az USA Nagydíj teljes hétvégéje alatt Austinban tartózkodott, és egyfajta tanulmányútként fogta fel a látogatását. Az 58 esztendős színész-producer több istálló garázsában is feltűnt, versenyzőkkel és csapatfőnökökkel, valamint az F1 elnök-vezérigazgatójával pózolt, majd olyasmit tett, ami nem feltétlenül volt túl bölcs dolog.

Brad Pitt megtudta, milyen 830 lóerős Ferrariban driftelni (videó)

A kétszeres Oscar-díjas színész természetesen a rajtrácson is jelen volt a nagydíj előtt – a Williams szerelőivel fotózkodott is –, ám kissé arrogáns módon nyilatkozni már nem volt hajlandó Martin Brundle-nak.

„Lássuk, hogy tudunk-e beszélgetni Brad Pitt-tel. Brad, Martin Brundle a Sky F1-től. Hogy vagy?” – szegődött a filmsztár mellé a Sky Sports riportere, Pitt azonban nem volt olyan kedvében, hogy nyilatkozzon, és megpróbálta lerázni Brundle-t, ő azonban nem hagyta magát.

„Tudsz mondani nekünk valamit erről a filmről?” – próbálkozott tovább az expilóta, de Pitt erre csak annyit mondott: „Nem, még nem! Szupertitkos!”, majd azzal a lendülettel kiviharzott a célegyenest a bokszutcától elválasztó kapun.

Brundle ugyanakkor szokásához híven most sem mulasztott el frappánsan reagálni a helyzetre. „Valaki megfogta a vállamat… Ezt hívják Pitt stopnak, amikor nem akarják, hogy Brad Pittel beszélj.”

A jelenet videón:

Hogy szerencsés-e, ha a világ egyik leghíresebb színésze, aki nem mellesleg minden idők legnagyobb F1-es témájú filmjét készül leforgatni, ignorálja a sportág legismertebb riporterét, és teszi mindezt az F1 legnagyobb nézettséggel rendelkező csatornáján, mindenki döntse el, de aligha vall kifinomult PR-érzékre. Persze, ha egyáltalán tudta Pitt, hogy kit rázott le, mert ebben sem lehetünk biztosak.

A nézői reakciók mindenesetre nem maradtak el:

„Nem biztos, hogy értem a logikát amögött, hogy Brad Pitt nem akar legalább egy kis időt azzal tölteni, hogy nyilatkozzon Martin Brundle-nak a gridwalk alatt. Ez lehetett volna az a pillanat, amikor kapcsolatot teremt azokkal a nézőkkel, akik megnéznék az F1-es filmjét” – írta a Bill Walker nevű felhasználó a Twitteren.

„Brad Pitt, filmet csinálsz az F1-ről, és nem tudod kicsoda Martin Brundle? Ez A grid walk. Állj meg és nyilatkozz neki!” – olvasható Aíne Lagan bejegyzése.

„Brad Pitt… az ember, aki F1-es filmben fog szerepelni, és fél percre sem képes megállni Martin Brundle-nak… ha nem akarod, hogy interjút készítsenek veled, menj le a rajtrácsról, és adj helyet olyanoknak, akik igen” – írta Jordan Gibbons.

„Igazán nem kedvelem azokat a hírességeket, akik elutasítóak Martin Brundle-lel a grid walk-ja alatt” – jelentette ki Nathalie Sturgeon.

„Annyira utálom, ahogy a celebek Martin Brundle-lal viselkednek a grid walk alatt. Ha nem képesek nyilatkozni az F1-es hírességeknek, miért vannak ott?” – írta Peter Clarke.

A sort még sokáig lehetne folytatni, de ezek a posztok is jól mutatják, hogy nem éppen voltt okos dolog, amit Brad Pitt tett, akinek a 2023-as szezon második felében, az F1-es nagydíjakon forgatandó filmje ettől még valószínűleg ugyanolyan népszerű lesz.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Forrás:Sky Sports

Friss