2024. április 19. 21:50

KezdőlapF1Centiken múlt, hogy Russell összetörje a Mercedest Las Vegas utcáin (videó)

Centiken múlt, hogy Russell összetörje a Mercedest Las Vegas utcáin (videó)

-

Kis híján kínos véget ért a Mercedes Las Vegas-i bemutatója, amikor George Russell megcsúszott, és majdnem összetörte az autót.

A minap Lewis Hamilton, George Russell és Sergio Pérez bemutatózott Las Vegas utcáin, a 2023 novemberében megrendezésre kerülő első Las Vegas-i Nagydíj nyitóbuliján. A két Mercedes-pilóta felváltva vezette a neonfényekkel feltuningolt hibrid Mercedest, és nem sokon múlt, hogy Russell kárt tegyen benne, a Vegas utcáin kialakított pálya egyik kanyarjában ugyanis nagyon megcsúszott, és csak centikkel kerülte el a falat.

Russell nagy mentésén kívül rendben lezajlottak a bemutatókörök, amelyek nagyrészt körzőzésből álltak. Mindez persze teljesen megszokott az ilyen eseményeken, az azonban nem, amilyen kamerát a Mercedesre erősítettek. Az utólag közzétett felvételeket nézve gumifüstölés közben könnyen elszédülhetünk Lewis Hamilton pörgésétől.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss