2024. április 20. 00:04

KezdőlapF1Így ünnepelte a Haas Magnussen csodaszámba illő pole pozícióját (videó)

Így ünnepelte a Haas Magnussen csodaszámba illő pole pozícióját (videó)

-

Ezek a képsorok az elkövetkező egy napban alighanem az egész világot bejárják majd.

Kevin Magnussen saját pályafutása és a Haas történetének első pole pozícióját szerezte a Brazil Nagydíjon. A dán pilóta – aki nem mellesleg az első dán, aki időmérőt nyert az F1-ben – rendhagyó módon már azelőtt elkezdhetett ünnepelni, hogy hivatalosan véget ért volna az időmérő, hiszen az eleredő eső miatt senki nem próbálkozott az idejének megjavításával, hiszen semmi esélye nem lett volna. És ünnepelt is:

„Nem tudom, mit mondjak. A csapat pont a megfelelő időpontban küldött ki a garázsból, így mi voltunk az elsők a bokszutcában. Jó kört futottam, és miénk lett a pole. Elképesztő” – nyilatkozta az autójából kiszállva Magnussen, aki a gyorsköre alatt már meg kellett küzdjön a szemerkélő esővel.

Elképesztő: Magnussen és a Haas nyerte a brazíliai időmérőt!

„Köszönöm Gene [Haas csapattulajdonosnak] és Günther [Steiner csapatfőnöknek] és az egész csapatnak ezt a lehetőséget. Egy év kihagyás után kerültem vissza az F1-be, és elképesztő utazás volt, úgyhogy köszönöm. Hihetetlen, és igen, holnap teljes erőbedobással fogok támadni!” – fogadkozott a dán, aki már elmondhatja magáról, hogy övé a Haas történetének két legjobb időmérős eredménye (4. hely Imolában, 1. hely Brazíliában), de egyik alkalommal sem erről a helyről kezdheti/kezdhette a nagydíjat (már amennyiben megelőlegezzük, hogy nem fogja tudni megnyerni a sprintet, de miért ne nyerhetné), mert mindkétszer sprinthétvégén ért el ezt az eredményt.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss