2024. március 29. 14:27

KezdőlapF1Lángolt az Alpine a bokszutcában a brazíliai sprint után (videó)

Lángolt az Alpine a bokszutcában a brazíliai sprint után (videó)

-

Kigyulladt Esteban Ocon autója a Brazil Nagydíj sprintje után.

Nem elég, hogy a kettős pontszerzést dobták el azzal a pilótái, hogy az első körben összeütköztek, az Alpine még a brazíliai sprint után is elszenvedett egy csapást, Esteban Ocon autója ugyanis kigyulladt a parc fermében. Az első hírek alapján az A521-es hátsó fékje kapott lángra, a tűz pedig onnan terjedt át a motorborításra. Szerencsére a pályabírók viszonylag gyorsan közbeléptek, de azért lesz így is mit cserélni az autón a holnapi versenyre.

A tűz:

És, ha mindez nem lenne elég, a felügyelők beidézték Alonsót és Ocont az első körben történt második ütközésük miatt, aminek következtében a spanyol autójáról leszakadt az első szárny (Ocon Alpine-jának bal oldalszekrényén az első kontakt után jókora lyuk keletkezett). A francia a 18., a spanyol a 15. helyen fejezte be a sprintet úgy, hogy a hatodik, illetve a hetedik helyről rajtoltak.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss