2024. március 29. 11:39

KezdőlapF1Az F1-es pilóta, aki úgy keres minden eddiginél többet, hogy nem is...

Az F1-es pilóta, aki úgy keres minden eddiginél többet, hogy nem is versenyez

-

Itt az újabb bizonyítéka, hogy nem muszáj versenyezni ahhoz, hogy egy pilóta egy vagyont keressen. Persze, az érintett boldogan feladná ezt egy versenyzői ülésért cserébe.

Daniel Ricciardo 2023-ban a Red Bull tartalékpilótája lesz, miután idő előtt szerződést bontott a McLarennel. Az ausztrál pilóta Wokingban nem hozta a remélt eredményeket, így végül közös megegyezéssel távozott, a McLaren azonban fizetése egy részét így is átutalja majd neki jövőre, ugyanis még ezzel a megállapodással is jobban jár, mintha kivásárolta volna a szerződéséből Ricciardót.

A sportune.fr értesülései szerint Ricciardo a Red Bulltól 2,1 millió dollárt kap majd jövőre, míg a McLaren 22,2 millió dollárt utal majd neki, ez a két összeg együttesen pedig több, mint az ausztrál bármelyik korábbi éves fizetése. Nem is annyira kötött rossz üzletet, nem igaz?

Ezzel együtt persze alighanem Ricciardo bármikor elcserélné ennek az összegnek egy részét arra, ha a számára megfelelő csapatban jövőre versenyzői üléshez juthatna. Így azonban marad a szimulátorozás és a különböző bemutatókon való részvétel a Red Bull-lal, és a remény, hogy 2024-ben visszatérhet a mezőnybe.

Ekkor vezethet több mint négy év után ismét F1-es Red Bullt Daniel Ricciardo

 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss