2024. április 25. 18:04

KezdőlapF1Fia eddig nem látott közös fotóval köszöntötte születésnapján Michael Schumachert

Fia eddig nem látott közös fotóval köszöntötte születésnapján Michael Schumachert

-

Mick Schumacher is boldog születésnapot kívánt a ma 54. életévét betöltő édesapjának. A Mercedes tartalékpilótája mindezt egy közös képpel tette meg.

1969. január 3-án, azaz napra pontosan 54 évvel ezelőtt született Michael Schumacher, a Forma-1 történetének a vb-címek számát tekintve Lewis Hamiltonnal holtversenyben legsikeresebb versenyzője. A Benettonnal és a Ferrarival összesen 7 világbajnoki címet nyerő sportolót 2013-as síbalesete óta nem láthattuk, állapotáról pedig a családja sem szokott semmit megosztani, de azt tudjuk, hogy továbbra is otthonában küzd a felépülésért, miközben szerettei a lehető legtöbbet vannak mellette.

Hogy lehet most Michael Schumacher? – 9 éve történt a hétszeres világbajnok síbalesete

Ez igaz fiára, a Forma-1-ben 2021-ben bemutatkozó, a mezőnyből 2022 végén kiszoruló, majd apja utolsó csapatához, a Mercedeshez tartalékpilótaként aláíró Mick Schumacherre is, aki a Netflixen tavalyelőtt megjelent, apja pályafutását bemutató dokumentumfilmben úgy nyilatkozott:  „Szerintem az apám és én most máshogy is megértenénk egymást, pusztán amiatt, mert ugyanazt a nyelvet beszélnénk. Annyi mindenről tudnánk beszélni. A legtöbbször erre gondolok. Elképzelem, hogy mennyire klassz lenne. Bármit feladnék azért, hogy ez megtörténjen” – mondta a láthatóan elérzékenyült ifjabbik Schumacher.

Mick azóta többször is posztolt korábbi képeket az édesapjával a közösségi médiában, azaz bár kapcsolata nem lehet olyan vele, mint amilyen a baleset nélkül lehetne, természetesen továbbra is közel állnak egymáshoz. Így aztán nem maradt el a poszt a mai jeles alkalomból sem, a 24 esztendős pilóta ráadásul a családi albumból választott el közös, eddig nem látott képet:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mick Schumacher (@mickschumacher)

Gina Schumacher is posztolt

Valamivel Mick Schumacher után Michael Schumacher lánya, Gina Schumacher is felköszöntötte édesapját. „Boldog születésnapot, apa, visszatekintés a gokartos időnkre!” – írta a korábban a gokartozással is próbálkozó, de végül profi lovassá váló idősebb Schumacher-testvér.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gina Schumacher (@gina_schumacher)

Friss