2024. március 29. 02:04

KezdőlapF1Jön az új Williams, de előtte nézzük meg, hogy bemutatózott Mansell a...

Jön az új Williams, de előtte nézzük meg, hogy bemutatózott Mansell a világbajnok autójával (videó)

-

A Williams ma mutatja be 2023-as Forma-1-es autóját, a Williams FW45-öst. Az online prezentáció magyar idő szerint délután három órától lesz, ebből az apropóból pedig kicsit utazzunk vissza az időben, és nézzük meg, milyen volt, amikor a tavalyi goodwoodi sebességfesztiválon Nigel Mansell újra találkozott 1992-es világbajnok Williamsével.

A grove-i istálló nemrég, az új autó érkezésének aprópójából tette közzé azt a videót, amelyen az 1992-ben a csapattal vb-címet nyerő Nigel Mansell 69 évesen ismét beült az FW14B-be, hogy Goodwoodban bemutatózzon az Adrian Newey által tervezett kocsival. A 31 évvel ezelőtt a 16 futamból kilencet megnyerő, év végi elsőségét a Hungaroringen bebiztosító brit természetesen nem versenytempóban ment végig a pályán, de a gazdagon bekamerázott, aktív felfüggesztéssel szerelt FW14B így is remek látványt nyújtott a napsütésben.

Alább egy részlet, a teljes videó pedig ITT nézhető meg.

 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss