2024. április 24. 02:06

KezdőlapF1Hamilton csatát nyert az őt több dolog miatt támadó szomszédai ellen

Hamilton csatát nyert az őt több dolog miatt támadó szomszédai ellen

-

Nem jártak sikerrel a hétszeres világbajnok szomszédai.

Lewis Hamilton megkapta a jóváhagyást a városi tanácstól arra, hogy különböző átalakításokat végezzen 18 millió fontot érő kensingtoni házán. A hétszeres világbajnok évek óta hadakozik a szomszédaival, akik nem nézik jó szemmel a 2017-ben vásárolt ingatlanon a Mercedes versenyzője által végrehajtani tervezett változtatásokat.

A szomszédok többek között amiatt lettek mérgesek Hamiltonra, hogy meg akar metszetni két hatalmas nyárfát, illetve fémkapukat akar a bejárathoz, valamint le akarja rombolni a kertben található nyári házat. Utóbbi esetében a szomszédok attól tartottak, hogy „súlyosan megzavarják a munka és életkörülményeiket.”

Hamilton elárulta, milyen célra használná fel Brad Pitt-tel közös filmjét

A Daily Mail online kiadása azonban most arról számolt be, hogy az utóbbi hat év során beadott 20 tervezet után a tanács végül engedélyezte Hamiltonnak a munkálatokat, két feltétellel. Az egyik, hogy szombatonként tartózkodni kell a zajos munkálatoktól, hacsak nem szükségesek, vasárnaponként pedig nem lehet dolgozni a munkásoknak.

2020-ban Hamilton egyik szomszédja egyébként azzal érvelt a ház kerjében levő nyári lak lerombolása és egy új építése ellen, hogy Hamiltonnak „egyértelműen nincs szüksége másik házra a kertje végében, és ha valaha beköltözik, az életstílusából adódóan kétségtelenül partizásra fogja használni a fő rezidenciájától távol eső épületet.”

Hamilton egyelőre nem lakik a kensingtoni birtokon, de a jelek szerint előbb-utóbb szeretne oda költözni.

Friss