2024. április 23. 12:35

KezdőlapF1Igazi klasszikus futamot tett elérhetővé YouTube-on az F1 (videó)

Igazi klasszikus futamot tett elérhetővé YouTube-on az F1 (videó)

-

Remek szórakozást nyújthat vasárnapra az F1 ajándéka a törölt Emilia Romagna Nagydíj helyett, ráadásul gondoskodtak róla, hogy vasárnap estére is meglegyen a program.

Nemrég nagyobb lélegzetvételű cikkel emlékeztünk vissza Michael Schumacher és Fernando Alonso 2005-ös imolai párharcára, amely annak ellenére igazi klasszikusként vonult be a Forma-1 1950 óta íródó történelemkönyvébe, hogy az első helyért harcoló Ferrari és Renault még csak egymás mellé sem került az öldöklő küzdelemben.

Két elfeledett tényező, ami nélkül nem jött volna létre Schumacher és Alonso legendás csatája

Nos, aki akkor kedvet kapott, és esetleg nincs F1TV-je, vagy nem kutatta fel valamelyik videomegosztón a futam felvételét, az most tökéletes minőségben élheti újra Schumacher elképesztő felzárkózását, majd Alonso pazar védekezését, az F1 ugyanis – vélhetően az Emilia Romagna Nagydíj törlésének okán – kedveskedett egy kicsit a rajongóknak, és teljes egészében elérhetővé tette a 2005-ös San Marinó-i Nagydíjat a YouTube-ján.

A versenyt természetesen angol kommentárral (James Allen és Martin Brundle) nézhetjük újra, így aki esetleg arra vágyott, annak le kell mondani Palik László és Czollner Gyula őrjöngéséről.

Miután nem beágyazható, a 2005-ös San Marinó-i Nagydíj felvétele IDE KATTINTVA érhető el.

Több futamot is feltöltenek

Nemcsak a 2005-ös imolai Schumacher-Alonso csatát, hanem a 2021-es, Lewis Hamilton és Max Verstappen összecsapását és nem kis káoszt hozó San Marinó-i futamot is elérhetővé tette az F1 a YouTube-csatornáján, de május 21-én este 18 órakor érkezik a 2008-as, szintén esőben rendezett, jókora kavarodással járó Monacói Nagydíj felvétele is.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss