2023. szeptember 30. 05:36
KezdőlapF1Újra lecsapott, most éjszaka száguldott a cseh autópályán "Räikkönen Ferrarija" (videó)

Újra lecsapott, most éjszaka száguldott a cseh autópályán „Räikkönen Ferrarija” (videó)

-

Legutóbb tavaly tűnt fel a cseh autópályán a Forma-1-es Ferrari-festést kapó GP2-es Dallara, amely most újra lecsapott, de ezúttal éjszaka.

Tavaly mi is beszámoltunk róla, hogy ismét feltűnt a cseh autópályákon egy korábbi GP2-es (a mai Forma-2 elődje) autó. A festése miatt a laikusok által egy 2007 körüli F1-es Ferrarival könnyen összetéveszthető kocsi akkor a legnagyobb természetességgel száguldozott az utcai autók között, sajtóhírek szerint pedig a rendőrség nem tudta azonosítani a természetesen sisakot viselő sofőrt, aki minden bizonnyal nem először hajtotta végre ezt a mutatványt, néhány évvel azelőtt ugyanis már levideózták ezt az autót, de akkor sem sikerült elkapni a „pilótát.”

Elképesztő: GP2-es autóval száguldozott valaki a cseh autópályán (videó)

A 2008 és 2010 közötti időszakból származó, V8-as Mecachrome-motorral hajtott 620 lóerő körüli Dallara pedig most újra lecsapott Csehországban, ráadásul ezúttal egy másik formaautó, ránézésre egy, korábban a Formula Renault 2.0-ban használt versenygép is csatlakozott hozzá. Különbség a korábbiakhoz képest, hogy most nem nappal, hanem éjszaka történt a száguldozás, ami az alábbi videón tekinthető meg.

Noha teljességgel elítélendő az effajta cselekedet, mert a versenyautók a legkevésbé sem közútra való, azért nem minden nap hall az ember alagútban (!) gyorsítani GP2-es autót, úgyhogy, azért érdemes feltekerni kicsit a hangerőt.

@flatli.media Only in czech republic #f1 #formula1 #formulaone #czechrepublic #czech #viral #tiktok #fyp #foryoupage #foryou ♬ původní zvuk – FlatliMedia

Friss