2024. május 04. 03:44

KezdőlapF1Verekedés tört ki a lelátón a Mexikói Nagydíjon (videó)

Verekedés tört ki a lelátón a Mexikói Nagydíjon (videó)

-

Az egyik drukker két másikra támadt a Mexikói Nagydíj alatt, majd mindkettőt ököllel ütötte, míg egy negyedik férfi hátulról fojtófogással le nem fogta.

Elszabadultak az indulatok a Forma-1-es Mexikói Nagydíj legnagyobb lelátóján, a célegyenest megelőző Foro Sol stadionban, ahol verekedés tört ki. A felvételek tanúsága alapján egy fehér pólós férfi támadt rá két Ferrari-drukkerre (ránézésre apára és fiára), egy feltehetően velük levő nő pedig hiába próbálta visszatartani, a támadó ellökte őt az útjából, majd ököllel ütni kezdte a Ferrari-pólós nézőket. Az egyikük megpróbált ráugrani, majd több padsorral lejjebb zuhant, ahol a férfi a földön fekve ütötte, majd az apa (?) sorozta meg őt. A verekedésnek végül úgy lett vége, hogy egy másik drukker hátulról fojtófogást alkalmazott a fehér pólós férfin, aki ezután kezét feltéve jelezte, hogy kész befejezni az ámokfutást.

Hogy mi váltotta ki a fehér pólós férfi dühét, azt nem tudni, de mivel Sergio Pérez a verseny elején Charles Leclerc-rel ütközött és emiatt kiesett, nem nehéz arra a következtetésre jutni, hogy az emiatti frusztráció állhatott a háttérben.

Amint lesz hivatalos információ arról, hogy mi lett az eset következménye, frissítjük a cikkünket.

FRISSÍTÉS

A verseny után Chris Medland, a helyszínen tartózkodó szabadúszó újságíró arról számolt be az X-en, hogy a Forma-1 tájékoztatása szerint a fehér pólós szurkolót eltávolították a helyszínről és életre szóló kitiltás lett a „jutalma”.

Friss