2024. április 29. 07:34

KezdőlapF1Sokkoló bejelentés jöhet Alonsótól? - az F1 egyik neves riportere nem akarja...

Sokkoló bejelentés jöhet Alonsótól? – az F1 egyik neves riportere nem akarja elhinni, amit hallott

-

Hamarosan érkezhet az idei Forma-1-es szezon bombahíre?

A Forma-1-es paddockban dolgozó ismert spanyol riporter, Albert Fabrega a következő szöveggel tett közzé posztot az X-en: „Nem akarom elhinni a pletykát, amit az imént mondtak nekem a paddockban. Nem.”

Mivel Fabrega az F1-es utazó cirkusz elismert, szakmailag rendkívül felkészült és hiteles tagja, már önmagában az sokatmondó, ha ilyesmit posztol, így biztosra vehetjük, hogy tényleg olyasmit hallott, ami hiteles forrásból érkezett és őt is nagyon meglepte. Azt azonban a kommentek között sem volt hajlandó elárulni, hogy mi az. Fabrega bejegyzései egyébként általában néhány százezres megtekintést érnek el, ez a poszt viszont cikkünk megjelenésekor már 5,6 millió megtekintésnél jár…

Nem sokkal ezután a lengyel F1 talks újságírója, Daniel Bialy pedig arról posztolt, hogy a legfrissebb pletykák szerint Fernando Alonso a szezon végén elhagyja az Aston Martint, azaz nem tölti ki a szerződését, az istálló pedig tulajdonost vált. Hozzátette, hogy ez még csak pletyka, és hamarosan körvonalazódhat a helyzet, mindenesetre könnyen lehet, hogy ez az értesülés az, amit Fabrega nem akar elhinni.

Alonso megint ugyanabba a hibába lép, és tönkreteszi kapcsolatát az Aston Martinnal is?

Az mindenesetre tény, hogy Alonso a Mexikói Nagydíj után azt nyilatkozta, hogy jövőre visszatér az országba, hogy ismét ott versenyezzen, ami nem arra utal, hogy a kétszeres világbajnok ismét visszavonulna a Forma-1-től. Emellett az is tény, hogy az Aston Martin mélyrepülése szemmel láthatóan hatással van rá: a mexikói futam megszakításakor a rádióban közölte, hogy nem igazán érdekli, hogy mivel próbálkoznak az újraindítás után, mert se gumija, se fékei nem maradtak, és pontszerző helyen sincs, az interjúk során pedig azt mondta, hogy az idei már akkor is jó szezon volt, ha a hátralevő futamok egyikén sem ér célba.

Friss