2024. május 02. 02:18

KezdőlapF1Verstappennek azért bejött Vegas: a kórházból kiengedett Norrisszal nightclubba mentek

Verstappennek azért bejött Vegas: a kórházból kiengedett Norrisszal nightclubba mentek

-

A Las Vegas-i Nagydíjat mindenkinél többet és élesebben bíráló Max Verstappen két barátjával nightclubban tűnt fel a futam után.

Max Verstappen a versenyhétvége során megállás nélkül kritizálta az első Las Vegas-i Nagydíjat, és a pálya kialakításától kezdve a szervező F1-en át senkit sem kímélt. Azt ugyanakkor meg kell hagyni, hogy a holland pilóta a kritikaáradat közben hozzátette: Las Vegasszal semmi baja, sőt, nagyon szereti, csak egyszerűen nem versenyezni akar itt.

Nos, idei 18. futamgyőzelme után be is bizonyította ezt, hiszen a holland sztár DJ Martin Garrix, valamint a versenyen hatalmasat eső, elővigyázatosságból kórházba szállított Lando Norris társaságában vasárnap hajnali 4-kor az Omnia Nightclub at Caesars Palace nevű szórakozóhelyen tűnt fel, számolt be róla a Las Vegas Review Journal.

Verstappen kőkeményen beleszállt a vegasi show-ba, szerinte bohócot csináltak belőlük (videók)

Verstappen egyébként a futam után már nem szállt bele páros lábbal a vegasi versenybe, noha a showelemek ekkor is késztethették volna erre, hiszen a megszokottaktól eltérően nem a bokszutcában adott interjút az első három helyezett, hanem egy Rolls Royce Phantommal elfuvarozták őket a Belaggio Hotel elé, majd utána vissza az eredményhirdetésre. A holland pilóta azért arra nem vetemedett, hogy a körítésről beszéljen, de azt elismerte, hogy az általa korábban lesajnált pályán szórakoztató versenyt futottak.

Max Verstappen, Red Bull, Las Vegas
Fotó: Jared C. Tilton/Getty Images/Red Bull Content Pool

„Nos, mindig is arra számítottam, hogy jó verseny lesz, mindössze annyit, mint azt korábban is mondtam, hogy négy hosszú egyenesből és lassú kanyarokból áll a pálya, úgyhogy nem veszítesz sok leszorítóerőt. Ezzel soha nem volt gond, és igen, a mai nap szórakoztató volt. Ez az egyetlen, amit mondani akarok róla, hogy szerintem szórakoztató volt, remélem, mindenki élvezte. A DRS-hatás erős volt, de jó értelemben, szórakoztatóvá tette a versenyzést. Christian [Horner] a végén belekényszerített, úgyhogy nem hagyhattam lógva őket, énekelnem kellett. De az biztos, hogy leckéket kell vennem, időpontot kell foglalnom Gerinél (Horner felesége, az egykori Spice Girls-tag Geri Halliwell, aki ma már Geri Horner – a szerk.)”

Friss