back to top
2024. május 06. 05:59

KezdőlapF1Kimi Räikkönen fia Maranellóban szimulátorozott, apja F1-es Ferrariját is kipróbálta (videó)

Kimi Räikkönen fia Maranellóban szimulátorozott, apja F1-es Ferrariját is kipróbálta (videó)

-

Robin Räikkönen a közelgő gokartos szezonra készülve szimulátorba pattant.

Nemrég a Ferrari múzeumában édesapja világbajnok autóját is megnézte, a minap pedig visszatért Maranellóba Kimi Räikkönen lassan 9 éves fia, Robin. A legidősebb Räikkönen-csemete családjával együtt tavaly költözött Olaszországba, hogy gokartos pályafutására koncentráljon, és a téli hónapokban sem tétlenkedik, a család által kezelt Instagram-oldala szerint ugyanis a versenyszimulátorok építésére és egyénre szabására szakosodott Sim Maranellónál járt.

Édesapja sikereiből meríthetett inspirációt Räikkönen fia a Ferrari múzeumában (képek)

„Nagyszerű nap Robinnal a Sim Maranellónál. Robin imádta a valódi sebesség érzetét a szimulátorban, és biztos, hogy jó edzés volt ez neki a közelgő szezonra. Én is kipróbáltam a szimulátorokat és igazán lenyűgözött a pontosságuk és érzetük. Egy kicsit gyorsabb voltam, de már nem sokáig, a fiú gyors” – olvashatók a poszt mellett Robin édesapja, Kimi Räikkönen sorai.

Az alábbi felvételek tanúsága szerint Robin Räikkönen többféle szimulátort is kipróbált, és vezetett gokartot, GT-autót és Forma–1-es Ferrarit is a virtuális térben. Utóbbi a belső nézetből ítélve apja világbajnok F2007-ese volt, amit Kimi Räikkönen is kipróbált a mugellói pálya virtuális másán.

Friss