2024. május 03. 03:51

KezdőlapF1Michael Schumacher olyan kezelést kap, mint még soha senki – véli volt...

Michael Schumacher olyan kezelést kap, mint még soha senki – véli volt kollégája

-

Michael Schumacher állapotáról továbbra sem tudunk biztosat, de a Mercedes korábbi ügyvezetőjét nem lepné meg, ha igazak lennének a legutóbbi híresztelések.

Múlt decemberben volt a 10. évfordulója Michael Schumacher 2013-as síbalesetének, ennek kapcsán pedig két érdekes információ is napvilágot látott a hétszeres világbajnok kezeléséről. A Bild arról számolt be, hogy az 55 esztendős expilótát egy utcai Mercedesben szokták utaztatni, hogy így stimulálják az agyát, Johnny Herbert pedig arról nyilatkozott, hogy egykori csapattársát a vacsoraasztalhoz szokták ültetni, hogy ott is együtt lehessen a családjával.

Természetesen a Schumacher-család egyik információt sem kommentálta, miként nem is szokott semmilyen ehhez hasonló híresztelésre reagálni, de az biztos, hogy a Forma–1-es paddockban többet tudnak a hétszeres világbajnok jelenlegi állapotáról, mint amennyit a család valaha elárult. A Schumacherrel a Mercedesnél 2010 és 2012 között együtt dolgozó Nick Fry ugyanakkor elmondása szerint nem tartozik az információk birtokában levők közé, viszont azt biztosra veszi, hogy Schumacher páratlan ellátásban részesül.

Erről szólt Vettel utolsó beszélgetése Michael Schumacherrel

„Semmit sem hallottam Michael Schumacher állapotáról, így sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom a nemrég megjelent híreket. Ugyanakkor Michaelnek van a világon a legjobb orvosi csapata, és 100%-ig biztos vagyok benne, hogy még egyetlen embernek sem volt része olyan kezelésben, mint amit Michael kapott erre a specifikus sérülésre. A családnak megvannak a forrásai, én pedig reménykedem és imádkozom, hogy fejlődést érjenek el nála” – idézi a Mercedes korábbi ügyvezető igazgatóját a Sun.

„Ha a beszámolók arról, hogy a vacsoraasztalnál ül, vagy autóban utazik, igazak, az egyáltalán nem lepne meg, mert gondolom, ezek azok a dolgok, amelyekkel stimulálni lehet az agyat. Az egyetlen dolog, amiben reménykedem, hogy Michaelnek jó az életminősége” – tette hozzá a 67 esztendős szakember.

Egyedülálló módon lehet betekintést nyerni Schumacher pályafutásába a legendás helyszínen

Friss