2024. április 30. 18:13

KezdőlapF1Úgy tálalja majd Horner-botrányt a Netflix, hogy „mindenki boldog legyen"

Úgy tálalja majd Horner-botrányt a Netflix, hogy „mindenki boldog legyen”

-

A Netflix F1-es sorozatának producere először beszélt arról, miként tervezik feldolgozni a Drive to Survive 7. évadában a Christian Horner és a Red Bull körül kirobbant botrányt.

Joggal viccelődhettünk azzal, hogy a Netflix F1-es sorozata, a Drive to Survive 7. évadát már két verseny után meg lehetne tölteni tartalommal, annyi minden történt igen rövid idő alatt a Forma–1-ben. Günther Steiner távozásától kezdve Lewis Hamilton Ferrarihoz szerződésén át a Red Bullon belül zajló botrányig és Ollie Bearman szenzációs bemutatkozásáig bőven szolgáltatott témát az idei szezon kezdete, és valószínűleg a folytatása is fog még.

Ugyanakkor joggal merülhetnek fel olyan aggályok is, hogy a sportágra nézve is kínos Horner-ügy miként és milyen mértékben fog majd bekerülni a sorozatba. Nos, ez nyilván a végkifejlettől is függ, de James Gay-Rees, a sorozat producere azt mondta a The Telegraph-nak, igyekeznek majd úgy feldolgozni a történteket, hogy azzal mindenki elégedett legyen.

Közel van a megállapodáshoz a Mercedesszel Verstappen, akit elüldözhet a „Horner-show”?

„Valamilyen minőségben hivatkozni kell rá, és a felek mind azt akarják majd, hogy egy bizonyos módon tálaljuk, szóval ezt az arany középutat kell majd megtalálni, hogy mindenki boldog legyen, a Netflix és mi is, és hogy aludni tudjunk a meghozott döntéseink után” – közölte a producer.

„Meg kell lennie az egyensúlynak. Szerintem Horner egyelőre rendben van, de nem úgy tűnik, hogy vége az ügynek. Minden attól függ, hogy mi lesz a végkifejlet. Nem tudom, hogy mire jutott, és őszintén mondom, nincs véleményem róla, de senkinek nem kívánná az ember, amin keresztülment” – jelentette ki.

James Gay-Rees viccesen megjegyezte azt is, hogy Christian Horner azt mondta neki: „Ez az egész a ti hibátok”, utalva arra, hogy a Forma–1 az utóbbi években hatalmas népszerűség-növekedésen ment keresztül a Netflix sorozatának köszönhetően, és amennyiben ez nincs, úgy a Red Bull csapatfőnökének botránya sem kapott volna ekkora publicitást.

Esett a Netflix sorozatának nézettsége, az F1 pedig a szurkolókon és csapatokon veri ezt el?

Friss