back to top
2024. július 03. 09:02

KezdőlapF1Ijesztő nézői videón a hatalmas monacói rajtbaleset, az egyik fotós megsérült (videó)

Ijesztő nézői videón a hatalmas monacói rajtbaleset, az egyik fotós megsérült (videó)

-

A televíziós közvetítésben is ijesztőnek tűnt, de a nézői videókon még inkább átjön, milyen erővel csapódott neki Sergio Pérez a védőkorlátnak a Monacói Nagydíj rajtja után.

Az idei Monacói Nagydíj többségében nem volt más unalmas körözgetésnél, az első körben azonban unalomról még szó sem volt, hiszen Sergio Pérez és a két Haas balesete, valamint Carlos Sainz defektje is borzolta a kedélyeket. Végül utóbbinak szerencséje volt, hogy az első kanyar utáni emelkedőn összeakadó Red Bull-pilóta és Kevin Magnussen miatt piros zászlóval megszakították a versenyt, és az új rajthoz odaállhatott a 3. helyre.

Rommá tört az egyik Red Bull a monacói futam elején, hosszú idő után jöhet eltiltás az F1-ben (videó)

Noha első ránézésre leginkább ő volt a felelős, a felügyelők nemhogy nem tiltották el az ettől mindössze két pontra levő dán pilótát, de még csak nem is vizsgálták az esetet, amit Pérez nem igazán értett. A legfontosabb eközben persze az, hogy egyik versenyző és a pálya mellett állók sem sérültek meg. Pontosabban ez csak részben igaz, az egyik fotóst ugyanis el kellett látni a pálya kórházában, miután a kerítésen átzáporozó törmelékek eltalálták, de nem sokkal később már ki is engedték.

Hogy a Red Bull és a Haas mekkora erővel csapódott a korlátnak a pálya egyik leggyorsabb pontján, az már a televíziós közvetítésből is átjött, de utólag nézői videók is felkerültek a közösségi médiába, ezek pedig még inkább megmutatják, mekkora szerencséje volt a korlát mögött állóknak. Íme:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Formula Reels (@f1reels_)

Friss