back to top
2024. június 21. 22:01

KezdőlapF133 nővel szexelt, ivott és drogozott a helyszínen, majd világbajnok lett Lauda...

33 nővel szexelt, ivott és drogozott a helyszínen, majd világbajnok lett Lauda legendás ellenfele

-

31 évvel ezelőtt halt meg szívinfarktusban James Hunt, aki megnyerte a legendássá nemesedett 1976-os Forma–1-es idényt. A legtöbb szurkolónak azonban talán nem ez jut róla eszébe először, hanem sokkal inkább a szex, az alkohol és a drogok, vagyis a playboyéletmód.

1993. június 15-én, vagyis éppen 31 esztendővel ezelőtt tragédia rázta meg az autósport-társadalmat: szívinfarktusban elhunyt James Hunt, a Forma–1 1976-os világbajnoka. Pályafutása során tíz futamot nyert, az említett szezonban pedig Niki Laudát győzte le. Persze ez az osztrák versenyző nürburgringi balesete nélkül aligha jött volna össze, ezzel együtt semmiképpen sem érdemtelenül ért fel a csúcsra.

A legtöbben azonban nem a pályán nyújtott teljesítménye miatt emlékeznek az 1947. augusztus 29-én született néhai pilótára, hanem sokkal inkább a playboyéletmódja miatt. A mindent eldöntő 1976-os Japán Nagydíj előtti két hetet a legenda szerint végigalkoholizálta és -drogozta, majd egy tokiói hotelben 33 légiutas-kísérővel feküdt le. Persze nem ez volt az egyetlen emlékezetes „alakítása”, alábbi, egy évvel ezelőtti cikkünkben számos remek sztorit elevenítettünk fel.

30 éve halt meg Räikkönen bálványa, akiről mindenkinek a szex, a drogok és az alkohol jut eszébe

Friss