back to top
2024. szeptember 16. 00:42

KezdőlapF1Räikkönen a gyerekeit is magával vitte Monzába, két világbajnokkal és Leclerc-rel is...

Räikkönen a gyerekeit is magával vitte Monzába, két világbajnokkal és Leclerc-rel is fotózkodtak

-

Az idei Forma–1-es Olasz Nagydíj minden bizonnyal életre szóló élmény marad Kimi Räikkönen két idősebb gyerekének, Rianna és Robin Räikkönennek, akik Lewis Hamiltonnal, Max Verstappennel és Charles Leclerc-rel is találkozhattak.

Aki követte eddig az Olasz Nagydíj televíziós közvetítéseit, már bizonyára észrevette, hogy Kimi Räikkönen is ott van Monzában. A Jégembert utolsó csapata, a Sauber garázsában lehetett látni, ahogyan Mattia Binottóval, Stefano Domenicalival és az F1-es bemutatkozás lehetőségét neki 23 évvel ezelőtt megadó Peter Sauberrel beszélget, ám azt nem mutatták meg, hogy a 2007-es világbajnokot felesége, Minttu, valamint két nagyobbik gyermeke, a 7 éves Rianna és a 9 éves Robin is elkísérte.

A közösségi médiába javarészt a versenyszerűen gokartozó Robin Instagramjáról kikerült fényképekből azonban megtudhattuk, hogy a gyerekek valósággal végigturnézták a paddockot, így többek között Max Verstappennek, Lewis Hamiltonnal és Charles Leclerc-rel is fotózkodtak, sőt, Robin még a hétszeres világbajnok Mercedesébe is beülhetett. Alább a Räikkönen-család monzai pillanataiból válogattunk.

Kimi Räikkönen és felesége, Minttu érkezik a paddockba:

Räikkönen utolsó előtti csapatához, a Ferrarihoz is benézett, és ha már ott járt, beállt egy közös fotóra Leclerc-rel:

Rianna Räikkönen Hamiltonnal és Verstappennel:

Robin Räikkönen nemcsak fotózkodott a hétszeres világbajnokkal, hanem a Mercedesébe is beült:

Robin és Max Verstappen:

Robin és Charles Leclerc:

Friss