2024. április 26. 21:40

KezdőlapNE VEDD ELSuperEnduro GP: Nyerj egy  HUSQVARNA SVARTPILEN 125-öt

SuperEnduro GP: Nyerj egy  HUSQVARNA SVARTPILEN 125-öt

-

Február 5-én újra megrendezik Budapesten a SuperEnduro GP-t. A rendezvény egyedülálló a hazai motorsport történetében, az első két évben gyakorlatilag teltház előtt zajlottak az események, a nap folyamán közel 10 ezer néző látogatott ki a Sportarénába, ahol a futamok mellett érdekes, látványos programokkal fogadták a közönséget. 

Idén is számos magyar versenyző készül a megmérettetésre, köztük az Enduro Team Hungary színeiben induló Zsigovits Norbert és Szőke Márk, akik 2021-ben az Enduro GP-n az Open világkupa kategóriáiban is bizonyítottak: Zsigovits Norbert az Open 4S-világkupában elért 2. helye után a SuperEnduro GP-n a Junior világbajnokság mezőnyében szerepel, míg Szőke Márk az Európa-kupában tör dobogós helyre. 

 

Magyarországon egyedülálló figyelmet kapnak az utánpótlás-versenyzők is, a 2022-es SuperEnduro GP betétfutamain több, mint 30 gyermek két kategóriában méri össze a tudását. Egy nagyobb magyar delegáció már letette a névjegyét a lengyelországi Łódźban megrendezett futamon, ahol a közönség és a hazai sportszakma is kiemelkedően értékelte a gyerekek teljesítményét.

A sportág sztárjait felvonultató világbajnoki küzdelem mellett a közönség igazi showműsort is láthat különböző látványelemekkel fűszerezve; a fő esemény felvezetéseként a szervezők zenei és táncos produkciókkal készülnek meglepetés fellépőkkel, a kilátogató közönség így teljes koncertélményben részesülhet, noha a fókuszban természetesen a SuperEnduro marad.

A várható hangulatot előrevetíti, hogy az Early Bird jegyek azonnal elfogytak a rendezvényre, ahol a hazai motorsport iparág képviselői is kiállítanak, valamint értékes ajándékokat is kisorsolnak. Jegyek kaphatók az EnduroGP.hu weboldalon és az Eventim hálózatában. 

Nyerj egy HUSQVARNA SVARTPILEN 125 motorkerékpárt a jegyeddel!

Vásárolj jegyet a budapesti SuperEnduro GP 2022 Főeseményére, és Tiéd lehet fődíjunk, egy 1 640 000 Ft értékű HUSQVARNA SVARTPILEN 125 motorkerékpár, a HUSQVARNA CENTRUM felajánlásából! A motor mellé jár még egy 20%-os voucher, melyet a Husqvarna Centrumban lehet felhasználni gyári alkatrészek és ruházati termékek vásárlására.

Nem kell mást tenned, csak vedd meg a jegyedet, éld át személyesen a Főesemény izgalmait és bízz a szerencsédben! A sorsoláson mindenki részt vesz, aki 2022. február 5. 16.00 óráig jegyet vásárol a Főeseményre. Sorsolás: 2022. február 5. 18.00 óra.

Friss