2024. április 24. 13:03

KezdőlapNE VEDD ELLoeb az Indian nagykövete lett

Loeb az Indian nagykövete lett

-

Sébastien Loeb és az amerikai Indian Motorcycle bejelentette együttműködését, aminek értelmében a kilencszeres rally világbajnok francia versenyző a motorgyártó FTR R Carbon márkájának nagykövete lesz.

Sébastien Loeb a Dakar második és a Monte-Carlo Rally első helyét követően bejelentette együttműködését Amerika első számú motorkerékpár márkája, az Indian Motorcycle márkanagyköveteként, írja az autoevolution.com.

„Nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk Sébastien Loeb-bel, aki egy nagyon karizmatikus és tehetséges személyiség – nyilatkozta Pierre Audoin, az Indian Motorcycle farncia nemzeti mendzsere. –  Találkozásunkkor egy igazi rajongót fedeztem fel, elsősorban az autók iránt, de a kétkerekű járművek, különösen az olyan motorok tekintetében is, mint az FTR. Nagyon örülök az új partnerségnek, mely szembemegy Sébastien hagyományos szemléletével. A partnerség az FTR-re alapozva természetes, ez egy motorkerékpár, mely egyedi stílussal, teljesítménnyel rendelkezik, csupa olyan dologgal, melyet Sébastien egy jövőbeni motorjában szeretett volna látni.”

A motormárka és Loeb egymást segítve szeretnének versenyezni a többi márkával. A francia rallyversenyző már több Indian motort kipróbált.

„Nagyon örülök, hogy együttműködhetek az Indian Motorcycle márkával — mondta Sébastien Loeb. — Gyakrabban lehet látni autó volánjánál, mint motor kormánya mögött, de mindig is kerestem a különböző járművek adta érzéseket. Nagyon szeretek motorozni is, amikor csak tehetem, úton, vagy terepen egyaránt motorra ülök. Az FTR minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amire szükségem van, hogy jól érezzem magam.”

Friss