hétfő, július 4, 2022
KezdőlapNE VEDD ELLoeb az Indian nagykövete lett

Loeb az Indian nagykövete lett

-

- Advertisement -

Sébastien Loeb és az amerikai Indian Motorcycle bejelentette együttműködését, aminek értelmében a kilencszeres rally világbajnok francia versenyző a motorgyártó FTR R Carbon márkájának nagykövete lesz.

Sébastien Loeb a Dakar második és a Monte-Carlo Rally első helyét követően bejelentette együttműködését Amerika első számú motorkerékpár márkája, az Indian Motorcycle márkanagyköveteként, írja az autoevolution.com.

- Hirdetés -

„Nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk Sébastien Loeb-bel, aki egy nagyon karizmatikus és tehetséges személyiség – nyilatkozta Pierre Audoin, az Indian Motorcycle farncia nemzeti mendzsere. –  Találkozásunkkor egy igazi rajongót fedeztem fel, elsősorban az autók iránt, de a kétkerekű járművek, különösen az olyan motorok tekintetében is, mint az FTR. Nagyon örülök az új partnerségnek, mely szembemegy Sébastien hagyományos szemléletével. A partnerség az FTR-re alapozva természetes, ez egy motorkerékpár, mely egyedi stílussal, teljesítménnyel rendelkezik, csupa olyan dologgal, melyet Sébastien egy jövőbeni motorjában szeretett volna látni.”

A motormárka és Loeb egymást segítve szeretnének versenyezni a többi márkával. A francia rallyversenyző már több Indian motort kipróbált.

- Advertisement -

„Nagyon örülök, hogy együttműködhetek az Indian Motorcycle márkával — mondta Sébastien Loeb. — Gyakrabban lehet látni autó volánjánál, mint motor kormánya mögött, de mindig is kerestem a különböző járművek adta érzéseket. Nagyon szeretek motorozni is, amikor csak tehetem, úton, vagy terepen egyaránt motorra ülök. Az FTR minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amire szükségem van, hogy jól érezzem magam.”

- Advertisement -

Friss