2024. április 20. 04:59

KezdőlapNE VEDD ELHét magyar páros a Lavanttal Rallyn 

Hét magyar páros a Lavanttal Rallyn 

-

Hétvégén rendezik a Lavanttal Rallyt, az osztrák és Mitropa Kupa bajnokság második versenyén hét magyar páros áll rajthoz. 

Klausz Kristóf és Csányi Botond magabiztosan nyerte a Mitropa Kupa szezonnyitóját, Rebenland Rallyt, így 20 pont előnnyel várhatja a nemzetközi sorozat következő versenyét. 

A skodás pároson kívül Gyarmati Ariel és Kocsis György Mitsubishivel, László Martin és Berendi Dávid Renault Clio Rally4-gyel, László Zoltán és Balázs Zsolt László Rally3-as Forddal, Pazsitka István és Taky Zoltán Ladával, Schuck János és Gonda Dániel Citroen Saxoval, Kovács Zsolt és Csák Alex pedig Citroen C2 R2-vel áll rajthoz az osztrák versenyen. 

A Lavanttal Rallyn két nap alatt 12 szakaszt és 177,76 km versenytávot kell teljesíteni a 72 fős mezőnynek, melyben Simon Wagner és Gerald Winter, Albert von Thurn und Taxis és Bernhard Ettel, valamint Armin Kremer és Timo Gottschalk is rajthoz áll, mindannyian Skoda Fabia Rally2 evóval. 

A Mitropa Kupában idén kilenc versenyt rendeznek, a két osztrákon kívül két olasz, két szlovén, egy horvát, egy német, valamint a magyar Mecsek Rally kapott helyet a naptárban. 

A Mecsek Rallyt június 23. és 25. között a Mitropa Kupa ötödik és a magyar bajnokság negyedik versenyeként rendezik meg. 

A Rebenland Rally eredményeit itt, a Lavanttal Rally információit pedig itt lehet megnézni 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss